Win: 5x een Waterdrop Steel Bottle + 2 soorten microrinks

Doe mee en maak kans!

Mensen meer water laten drinken, dat is het doel van Waterdrop. Vind jij dat lastig? Dan hebben we goed nieuws: wij mogen 5x de Steel Bottle van 1 liter + 2 soorten microrinks weggeven!

Microdrinks

Wist je dat 72.2% van de Nederlandse bevolking niet genoeg water drinkt? Het Oostenrijkse merk Waterdrop staat erom bekend mensen meer water te laten drinken met haar microdrinks. Hoe? Door water met een fruitig smaakje aan te bieden. De heerlijke waterdrop® microdrinks zijn verkrijgbaar in meer dan 10 smaken – van vlierbloesem tot granaatappel en van perzik tot zwarte bessen – en zijn kleine blokjes die je neutrale water in een mum van tijd omtoveren in een verfrissend drankje. In tegenstelling tot gewone frisdranken bevatten de blokjes geen suiker en hebben ze dus een laag caloriegehalte. Benieuwd geworden? Je vindt alle smaken microdrinks hier.

Steel bottle

Bij een lekker drankje hoort een mooie fles. De Waterdrop Steel Bottle is een populaire klassieker. De fles is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal en heeft een bamboe-dop. Je drankje blijft tot 24 uur gekoeld of tot 12 uur warm. Er zijn maar liefst 13 verschillende pastel-kleurtjes en geloof ons, dat maakt het moeilijk kiezen! Maar er zijn meer keuzes die gemaakt moeten worden: het formaat. Er is een kleine fles van 400ml, perfect voor in je handtas als je on the go bent. De fles van 600ml is handig voor tijdens het sporten, op je bureau tijdens het werken of als je meer ruimte in je tas hebt. Maar er is sinds kort ook een 1 liter fles! Bekijk alle kleuren flessen hier.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drink More Water (@waterdrop)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Drink More Water (@waterdrop)

Win, win, win!

Wil jij kennis maken met de Waterdrop microdrinks en Steel Bottle? Vul dan snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen! Welke kleur fles en welke smaken microdrinks je ontvangt is een verrassing.

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 15 september 2022. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Happy in Shape niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws