Babynieuws voor hockeyster Maartje Paumen en vriendin

De kleine heeft een prachtige naam gekregen!

Maartje Paumen staat zelf niet meer op het hockeyveld, maar is tegenwoordig langs de lijn actief als assistent-coach. En buiten haar sportieve werk, heeft zij het tegenwoordig druk als moeder. Gisteren deelde de hockeyster het vrolijke nieuws dat ze samen met haar verloofde Savannah een tweede kindje heeft gekregen.

Beschuit met muisjes

In een simpele Instagram-post deelt de topsporter het grote nieuws, en onthult ze ook direct de naam van de kleine spruit. “Loua Liv Paumen, 07-10-2022” valt er in het onderschrift te lezen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maartje Paumen (@maartjepaumen)

Extra bijzonder: de komst van kleine Loua is slechts een paar dagen voor Savannahs eigen verjaardag. Zo zette Maartje Paumen haar verloofde gisteren al in het zonnetje met een lieve Instagram Story. “Wauwww wat een bijzondere en intens prachtige dagen hebben we achter de rug samen lieffie. Jij bent echt de allersterkste, liefste, mooiste vrouw! Wat ben ik intens trots op jou! Happy birthday my love!

Gelukkig gezin

Gedurende de zwangerschap hield Paumen haar volgers ook al op de hoogte van hoe het met haar gezinnetje ging. Zo deelde ze in april het nieuws dat Savannah in verwachting was van hun tweede kindje. “Jaaaa mijn lieve schat is zwanger van ons tweede kindje!! Seve krijgt er een klein broertje of zusje bij”, schreef ze toen. “Straks zijn wij met z’n viertjes, wij kunnen niet wachten op jou kleintje!!”

En eind vorige week is het wachten dus bekroond met de komst van de kleine Loua.

Ook Happy in Shape wenst Maartje, Savannah, Seve en Loua veel geluk met z’n viertjes!

Bron: Instagram @maartjepaumen | Beeld: ProShots

Laatste nieuws