Deze nagellak trend ga je nu overal zien

French manicure met een twist.

De French manicure ouderwets? Welnee! Zoals alle 90’s trends maakt ook deze nagellak trend een comeback. Maar dan wél met een moderne twist.

Seizoenstinten

Als we aan herfstnagels denken, denken we meestal aan rijke seizoenskleuren zoals bosgroen, kastanjebruin, merlot en diepblauw. Supermooi, maar misschien wat heftig om een hele nagel mee te vullen. Hiervoor is de French manicure de perfecte oplossing, want deze prachtige seizoenstinten kun je gemakkelijk verwerken in een prachtige French tip. Zeg dus doei tegen die witte tip en verwelkom die prachtige seizoenstip!

Herfstfrenchie

Volgens nagelstylistes Julia Diogo en Harriet Westmoreland is deze herfstfrenchie dé trend van het moment. “Iedereen zal vragen om diep gekleurde frenchies”, legt Julia uit. “Denk bijvoorbeeld aan rouge noir, zwart of diep bosgroen.” Toch vinden de nagelstylistes dat er binnen deze trend nog veel ruimte is voor experimenteren wat betreft vormen en ontwerpen.

“Ik denk dat de ‘cool-girl’ vorm van dit seizoen de lange amandelvorm gaat zijn”, voorspelt Harriet. Harriet legt uit dat de amandelvormige nagel enorm populair is geworden door celebrity A-listers als Hailey Bieber en Rihanna. Geef je de voorkeur juist aan een wat kortere, vierkante vorm? Dan moet je volgens Julia Diogo gaan voor een micro-frenchie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ellie Louise Nails (@ellielouisenails)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mihaela Emiliana (@mihaela_emiliana)

Keuze is reuze

Hoewel de meest simpele French manicures het populairst zijn, zien we ook steeds meer printjes terugkomen in de frenchies. Zo hebben we schildpadprints voorbij zien komen en spotten we dubbele of zelfs driedubbele halve manen op de nagels. Alsof dat nog niet genoeg keuze is, is er ook nog onderscheid tussen ultrafijne lijnen versus grote tips. Een frenchie saai? Al lang niet meer, of je nu een minimalist of maximalist op nagelgebied bent!

Bron: Beau Monde | Beeld: iStock

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.