In stijl sporten? Dat kan in déze geweldige activewear collectie van Norah

Let's go!

Is jouw goede voornemen voor 2023 om weer happy en fit te worden? Dan is een mooi sportsetje een goed begin. Bij Norah ben je aan het juiste adres.

Active wear

Eerlijk is eerlijk: mooie sportkleding zorgt voor meer motivatie om jezelf in het zweet te werken. Na een succesvolle nightwear collectie lanceert het kledingmerk Norah nu ook een active lijn. En die stelt niet teleur! Leuke printjes, hippe kleuren en fijne stoffen, wat wil je nog meer?

De lijn is bedoeld voor alle vrouwen die graag actief zijn. Of dat nou betekent dat je keihard staat te zwoegen in de sportschool of iedere dag een rondje wandelt met de hond; alle vormen van beweging verdienen een fijne outfit waarin je goed kunt bewegen en je comfortabel voelt. De collectie bestaat uit comfy leggings, losvallende T-shirts, grote sweaters, een sporttas en een bidon. Extra fijn is dat de gehele active collectie verkrijgbaar is in maat 36 t/m 48.

Je bekijkt de hele collectie hier en hieronder vind je een greep uit onze favorieten.

Norah

Ken je Norah nog niet? Shame on you! Het merk heeft niet alleen sportkleding, maar ook te gekke, betaalbare fashion items in maat 36 t/m 48. En dat noemen ze niet plussize (en terecht!) maar gewoon maten voor de Nederlandse vrouw. Wekelijks liggen er nieuwe items in de (web)shop, van de laatste trends tot basics. Ook zijn er exclusieve collecties zoals de denimcollectie, nightwear collectie en sinds kort dus ook een activewear collectie.

Grote kans dat je weleens een winkel hebt gespot, want met meer dan 90 winkels door heel Nederland – en 2 in België – is Norah niet meer weg te denken uit de winkelstraten.

Beeld: Norah 

Laatste nieuws