Jaimie Vaes over relatiebreuk: ‘Ik kon niet meer eten van de stress’

De breuk heeft fysiek en mentaal zijn tol geëist.

Lees ook

De relatiebreuk van Jaimie Vaes en Lil’ Kleine was afgelopen tijd groot nieuws. In Boerderij van Dorst vertelt de influencer hoe de breuk fysiek en mentaal zijn tol heeft geëist. “Heel mijn lichaam was gewoon één grote stressbal.”

Afgevallen

Jaimie vertelde in het programma dat haar relatie met Lil’ Kleine haar veel stress bezorgde. Zo woog ze op een gegeven moment nog maar 45 kilo. “Ik had geen zin om te eten van de stress. Ik zat alleen maar met een sigaret in mijn mond”, vertelde ze aan presentator Raven.

Op een gegeven moment had Jaimie wel door dat het goed mis zat in haar relatie, waarna ze zich eigenlijk begon te schamen. “Als iemand je uitkaffert waar iedereen bij is, dan voel je je gegeneerd. Ik voelde me dan gegeneerd terwijl híj zich zou moeten schamen. Dat was niet het beeld dat naar buiten kwam, want ik deed er ook aan mee. Ik heb een vriendin die in een vergelijkbare situatie zal, maar ik begreep niet waarom ze bij hem bleef. Het is niet zo simpel.”

Voorval

Na veel ophef én een filmpje dat viral ging, besloot Jaimie uiteindelijk om haar relatie met de rapper te beëindigen. De maanden na de breuk waren echter niet mals. “Ik weet nog de eerste keer dat ik naar buiten moest, ik piste echt in mijn broek”, vertelt ze. Dat kwam vooral doordat Jaimie en Lil’ Kleine lange tijd de buitenwereld lieten geloven dat er niets aan de hand was. “Maar nu wist iedereen dat er wel degelijk wat was voorgevallen.” Behalve veel ellende, heeft ze ook geleerd van de situatie. “Dat is een les voor een volgende relatie: dat ik altijd mijn eigen ding blijf doen.”

Jaimie zorgt op dit moment voor zoontje Lío. Lil Kleine heeft nog geen contact met zijn zoontje. “We zullen ongetwijfeld geen beste vrienden worden, maar we blijven wel altijd ouders van Lío. En Lío heeft zijn vader nodig, maar daar moet papa wel iets voor gaan doen”, aldus Jaimie.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook