Dit wordt dé manicuretrend voor het najaar

De trend heeft zelfs al meer dan 15 miljoen views op TikTok.

Elke vrouw houdt op z’n tijd wel eens van een lekkere manicure. Toch blijft het altijd moeilijk om te kiezen welke vorm, kleur en design je dit keer weer wil. Gelukkig kunnen wij je alvast een beetje op weg helpen voor aankomende winter. Who What Wear laat namelijk weten dat verschillende experts voorspellen dat we déze manicuretrend in de wintermaanden veel voorbij gaan zien komen.

Aura

Volgens Who What Wear zien we de laatste tijd steeds vaker een specifieke trend voorbijkomen bij influencers en experts uit de nagelindustrie genaamd de ‘aura nagels’. Deze trend staat voor een fris kleurverloop die je aura weerspiegelt. Maar wat betekenen die ‘aura nagels’ nou eigenlijk? Het is eerlijk gezegd heel simpel: een aura staat voor iemand zijn/haar persoonlijke energie, wat zich uit door verschillende kleuren en schaduwen.

Manicure

Hoewel niet iedereen gelooft in deze persoonlijke energieën, kunnen mensen niet ontkennen dat aura’s wel een unieke manier zijn om wat kleur en creativiteit toe te voegen aan je manicure. Natuurlijk maakt het je nageldesign nét iets meer bijzonder als je je eigen persoonlijke aura toepast op je nagels, maar je kunt daarnaast ook voor andere aura-kleuren kiezen. Wil je je bijvoorbeeld wat rustiger voelen, ga dan voor een blauwe tint en ga bijvoorbeeld voor een roze tint als je het wat speelser wil houden.

De trend heeft al meer dan 15 miljoen views op #auranails op TikTok en er zijn maar liefst 13.000 afbeeldingen te vinden van de aura nagels. We kunnen er dus niet meer omheen, wat betekent dat de aura manicure trend de aankomende tijd niet meer verdwijnt uit het beautybeeld.

 

@nailsbyelisee aura nails ❤️‍🔥 #pinterestnailinspo #gelxnailsystem #gelxnailinspo #summernailinspo #auranails ♬ woo x i was never there – xxtristanxo

Tips & tricks

Who What Wear sprak met Orly’s nagelsambassadeur en nagelstyliste Lou Stokes voor de beste tips en tricks om de aura manicure zelf eens te proberen. “Maak allereerst je nagels helemaal droog”, legt Stokes uit. “Zorg er dan voor dat je je nagels netjes vijlt zodat de nagelriemen zijn teruggeduwd. Breng dan een nude basiscoat aan op je nagels”, stelt Stokes voor.

@lightslacquer how to create aura nails💗#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #naturalnails #nailsathome #nailhack #ombrenails #aura #auranails ♬ original sound – Phoebe

Dan begint het aura-effect. Hierbij stelt Stokes voor dat je het beste een make-up sponsje kan gebruiken. Pak een make-up sponsje, vouw deze dubbel en bind het vast met een elastiekje zodat je een cirkelvorm creëert. Breng dan je eigen gekozen kleur aan op het make-up sponsje in een cirkelvorm met een open gat. In het midden kun je dan weer een cirkel aanbrengen in een contrasterende kleur of breng voor de verandering verschillende gekleurde cirkels aan. Pak vervolgens je make-up sponsje en breng het dan aan op de nagels met een dippende beweging totdat je tevreden bent met de look en laat het drogen. Doe er dan een top coat op en voilà! Daar zijn je aura nagels.

Bron: Who What Wear | Beeld: iStock

Laatste nieuws