Steel de show tijdens het hardlopen met de kerstcollectie van Brooks

It's beginning to look a lot like...

It’s beginning to look a lot like Christmas… De feestdagen staan voor de deur en dat viert Brooks traditiegetrouw met de jingle-bell-rocking run én de lancering van een nieuwe schoen: de Levitate 5 kerst-editie.

Kerst met Brooks

Staat de boom bij jou al? Of wacht je nog éven tot na Sinterklaas? Hoe dan ook, Brooks is van mening dat je niet alleen de kerstboom, maar ook jezelf best mag versieren in deze feestmaand. Daar zijn wij als Christmas lovers het natuurlijk helemaal mee eens. Daarom lanceert het running merk een limited edition kerst-look en wij kunnen verklappen: dit wil je!

Hebben? Je bestelt de collectie op www.brooksrunning.nl.

De collectie

De eyecatcher van de collectie is zonder twijfel de Levitate 5 hardloopschoen met kerstpatroon. Hij ziet er niet alleen vrolijk uit, de schoen loopt ook heerlijk dankzij de DNA AMP-demping voor energieteruggave bij elke stap. Maar er is meer. De Distance Graphic Long Sleeve is gemaakt van 88% gerecycled polyester en 12% lyocell, om je warm te houden wanneer de temperatuur daalt. De Knit In Crew-hardloopsokken zijn gemaakt van sneldrogende garen en bieden gerichte voetboogcompressie voor een perfecte pasvorm. Wil je de look helemaal goed afmaken? Dan is er ook nog een heerlijke bijpassende muts.

Wij weten wel wie op kerstochtend de show steelt tijdens een winters hardlooprondje…

Beeld: Brooks

Laatste nieuws

burn-out

Je kunt een burn-out hebben zonder het te weten: dít zijn de symptomen

Veel mensen herkennen een burn-out niet en lopen er lang mee door.
Fajah Lourens

3 Tips van Fajah Lourens zodat jij die healthy lifestyle wél volhoudt

Ze zit lekkerder in haar vel dan ooit. In de nieuwe Happy in Shape vertelt Fajah Lourens alles over haar happy & healthy lifestyle. 3 tips van de kill
keelpijn

Keelpijn? Dit is beter voor je keel dan citroen en honing

Grote kans dat jij dit in je keukenkastje hebt staan.