Wauw! Joëlle Gullit deelt verbazingwekkende transformatie

De knappe dame laat weten nu al 'een klein beetje trots' te zijn.

Lees ook

Joëlle Gullit heeft de afgelopen tijd heel wat mooie doelen behaald. Zo is de dochter van Estelle Cruijff en Ruud Gullit enorm afgevallen en straalt ze meer dan ooit. Op TikTok laat ze daarom ook haar knappe transformatie zien door middel van een before en after.

Afvallen

Joëlle is flink aan het sporten en let op haar voeding. En dat heeft flink zijn vruchten afgeworpen! “10kg down“, laat ze vol trots weten op TikTok. Daarbij deelt ze een video met daarin beelden van voor het afvallen – toen ze er ook al prachtig uitzag! – het sporten en het fitte lijf dat ze nu heeft. Looking good!

Toch is de knappe dame nog niet helemaal tevreden. “Maar we zijn nog niet waar we willen zijn”, vervolgt ze in de caption. Maar ze laat wel weten nu al ‘een klein beetje trots’ te zijn. En dat vinden wij meer dan terecht!

@joellegullitc 10kg down 🔥 maar we zijn nog niet waar we willen zijn💪🏽 #tocheenkleinbeetjetrots #afvallen #gewichtverlies #nevergoingback ♬ original sound – Jake Franklin

Moeder en dochter

Samen met moeder Estelle heeft Joëlle een ultra-openhartige podcast. De podcast Estelle & Joëlle all-in draait helemaal om de band tussen moeder en dochter. “In onze podcast hebben we moeder-dochtergesprekken en praten we bij over de dingen die we hebben meegemaakt. Verder geven we advies over dilemma’s die andere moeders en dochters kunnen insturen en vertellen we hoe wij zelf zoiets zouden aanpakken”, vertelde Estelle eerder dit jaar aan Grazia.

Joëlle voegde hieraan toe: “Omdat wij zo vertrouwd zijn met elkaar, is het eigenlijk alsof ik bij mijn moeder in de woonkamer zit te kletsen, alleen dan met een microfoon erbij.” Ze legt uit dat het helpt dat ze zich echt open durft te stellen bij haar moeder. “Als je moeder heel open is, zoals de mijne, durf je jezelf ook meer kwetsbaar op te stellen, en dat zorgt voor heel leuke en oprechte gesprekken.”

Off-limits

Natuurlijk zijn er ook bepaalde onderwerpen waar moeder en dochter het niet met elkaar over hebben. Zo deelt Joëlle dat ze ‘bijna alles’ met elkaar delen, maar dat er een grens is. Estelle legt uit: “Er is natuurlijk wel een grens, de dingen die ze met haar vriendje uitspookt, zullen we niet snel bespreken. En andersom deel ik dat ook niet met mijn dochter. Honderd procent zeker niet!”

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook