Vanessa Hudgens onherkenbaar met gebleekte coupe en wenkbrauwen

Wauw!

New year, new hair! Dat moet Vanessa Hudgens gedacht hebben, want de actrice is voor een compleet nieuwe look gegaan. Haar donkere lokken heeft ze ingeruild voor een platinablonde coupe. En zelfs haar wenkbrauwen hebben een likje verf gekregen. 

Nieuwe look

Vanessa schittert – sinds High School Musical – al jaren op het witte doek met haar donkere lokken. We kennen haar in principe dan ook niet met een andere kleur lokken. Fans van de actrice geloofden hun ogen daarom ook niet toen Vanessa vorige week een selfie plaatste op Instagram met een compleet nieuwe look. Haar donkere lokken zijn platinablond geverfd, evenals haar wenkbrauwen. “Who even is she”, schreef ze in de caption. Ehh.. Vanessa, is that you?

Vanessa lijkt regelrecht uit een Game of Thrones-aflevering te komen met haar nieuwe look. Zo draagt ze knalrode lippenstift, waardoor haar blonde coupe nog meer wordt geaccentueerd. Om haar nek pronkt een gouden choker-ketting en qua outfit zien we alleen een lakleren jasje.

Reacties

Volgers van de Princess Switch-actrice vinden vooral haar gebleekte wenkbrauwen even wennen. “The browwwsssaaahhhssss 🔥🔥”, reageert iemand. Ook zijn er meerdere fans die vinden dat Vanessa nu wel heel erg lijkt op niemand minder dan Lady Gaga. “She’s giving Lady Gaga for sure!”, klinkt het. 

Overigens lijkt het erop dat Vanessa’s nieuwe coupe slechts een pruik is, want een paar dagen later verscheen ze alweer met haar signature donkere lokken op Instagram. Goed, we weten in ieder geval dat Vanessa ook prima als blondine door het leven kan!

Bron: Instyle | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws