Moet je hebben: dé musthave voor iedere keuken

Lees ook

Of je nou wel of geen keukenprinses bent, er is één item dat niet in je keuken mag ontbreken: een smart blender. Het maakt je leven makkelijker én gezonder; wij vertellen je waarom en ook waarom de Xiaomi Smart blender onze absolute favoriet is.

3x Waarom een blender

Een blender is zo’n item dat in iedere keuken zou moeten staan. Heb jij er (nog) geen? Dan zijn dit drie redenen om daar meteen verandering in te brengen.

1. Gezonder eten
Vind jij het lastig om genoeg groente en fruit binnen te krijgen? Met een blender is dat geen issue meer, want je maakt de lekkerste sapjes of smoothies en kunt er alles in doen wat je je maar kunt bedenken. Van banaan en aardbeien tot spinazie en komkommer. Terwijl je spinazie normaal misschien wel helemaal niet zo lekker vindt, maar in combinatie met heerlijk fruit is dat een ander verhaal!

2. Je behoudt de voedingswaarden
Wil je gezond(er) eten, dan is een blender een musthave omdat groenten en fruit hun voedingswaarden behouden. Het is zelfs gezonder dan rauwe groenten, omdat een blender de plantaardige celstructuur verpulvert. Hierdoor worden de vitamines beter door het lichaam opgenomen. Win-win.

3. Je bespaart tijd
fruit snijden, pureren en stampen om salades, soepen of sauzen te maken, kan best wat tijd in beslag nemen. Met een blender heb je dat klusje binnen een minuut gedaan. Zo heb je binnen no-time een voedzame maaltijd op tafel zonder dat je uren in de keuken hebt gestaan.

Onze favoriet

De blender waar wij geen genoeg van krijgen, is zonder twijfel de Xiaomi Smart Blender. Je kunt er zoals elke blender heerlijke volle smoothies, gezonde sapjes of verfrissende milkshakes mee maken. Maar, je kunt er dankzij het verwarmingsvermogen ook warme dranken of gerechten mee bereiden. Denk aan een warme chocolademelk, verse soep of pastasaus. De bediening van het apparaat is lekker makkelijk, daar houden we van. Er zijn slechts drie knoppen en een display waarop alles duidelijk staat aangegeven. Door aan de knop te draaien kun je bijvoorbeeld de 9 verschillende snelheden tijdens het blenden aanpassen. Een ingrediënt vergeten? No worries, je kunt op elk gewenst moment ingrediënten toevoegen zonder de deksel eraf te halen.

Ons favoriete snufje is toch wel echt dat je de blender kunt verbinden met de Xiaomi Home-app. Zo kun je, jawel, het blenden op afstand plannen of zelfs starten. Ook staat de app vol lekkere en voedzame gerechten. Handig!

Smart home

Xiaomi heeft nog veel meer musthaves voor een smart home. Van de Mi Smart Air Fryer om gezonder te koken met minder olie en weinig vet tot de Xiaomi Smart Pet Food Feeder zodat je 24-uur lang automatisch voeding aan je huisdieren kunt geven. Maar ook de Xiaomi Truclean W10 ultra Wet Dry Vacuum waarmee je kunt stofzuigen, dweilen én wassen. De producten zijn niet alleen heel handig en makkelijk in gebruik, maar zien er ook allemaal stylish en clean uit. I mean, need we say more?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Xiaomi.

Laatste nieuws

Zie ook