Onthuld: dit is er gebeurd met de proeven van Expeditie Robinson na de opnames

Geweldig!

Door alle seizoenen heen, zijn er ontelbaar veel Expeditie Robinson proeven geweest. Dat er na het programma niks meer mee gedaan wordt, is natuurlijk zonde. Gelukkig werd dat dit seizoen anders aangepakt!

140 Straathonden

In een Facebook-video van Expeditie Robinson is te zien dat presentatrice Nicolette Kluijver langsgaat bij een man die een hondenasiel heeft op het eiland waar het programma plaatsvindt. De verzorger heeft maar liefst 140 straathonden opgevangen en slaapt daarom zelf noodgedwongen op een matrasje tussen de dieren. Te lief, toch?

Goed doel

Nicolette gaat in gesprek met de man, waarbij hij vertelt dat hij donaties altijd kan gebruiken, in welke vorm dan ook. Dat brengt cameravrouw Lukje op een fabulous idee, namelijk om overgebleven spellen van de proeven van het programma op het terrein van de hondenverzorger neer te zetten. “Er is hier nergens schaduw en ze hebben niks om te beklimmen of op te spelen. Dan heeft hij speeltoestellen voor de honden”, aldus de cameravrouw. Aan het eind van de video is te zien dat er attributen geplaatst zijn, en zowel de viervoeters als de eigenaar zijn er helemaal happy mee. Geweldig!

Winnaar

Drie weken geleden werd bekend dat na een zenuwslopende finale met weerman Dennis Wilt, tv-kok London Loy en olympisch kampioen zwemmen Ferry Weertman, Dennis de gelukkige was voor de felbegeerde titel van Expeditie Robinson 2022. Na 35 dagen op het eiland vol bloed, zweet en tranen kon de weerman zichzelf dé Robinson van het jaar noemen. And the best part: hij deed het voor z’n kinderen, die natuurlijk door het dolle heen waren. Te lief!

Bron: Grazia | Beeld: Expeditie Robinson

Laatste nieuws