Reserveren maar: hier vind je het lekkerste hotel ontbijt van Amsterdam

En je hoeft geen hotel-gast te zijn!

Lees ook

We kunnen er lang of kort over praten, maar waarschijnlijk is iedereen het erover eens dat er geen beter ontbijt is dan een hotel ontbijt. En dat heerlijke buffet vol lekkernijen wordt nu nóg beter…

English breakfast

Bij een ontbijtbuffet in een hotel eet je je altijd tonnetje rond. Want ze hebben werkelijk alles: van een vers croissantje, geroosterd brood en scrambled eggs tot donuts en American pancakes. Misschien wel het meest populair is het traditionele Engelse ontbijt. Witte bonen in tomatensaus, champignons, hash browns en natuurlijk een lekker worstje op je bord. Maar is het je weleens opgevallen dat er nooit een plant-based optie is in hotels? Toch jammer. Gelukkig komt daar nu verandering in. Bij verschillende hotels, waaronder het Nhow Hotel, liggen vanaf nu de Vegan Cumberland worstjes van Garden Gourmet.

Verantwoorde keuze

Misschien eet je al jaren veganistisch, misschien wil je pas sinds kort wat vaker een plantaardige optie kiezen. Dat wordt je nu een stuk makkelijker gemaakt. Niet zeker of het vegan worstje jouw ding is? No worries, hij is bijna niet te onderscheiden van de vleesvariant (wij hebben hem al geproefd!), want hij heeft dezelfde sappige structuur. Ook zijn ze op smaak gebracht met dezelfde kruiden en specerijen als de traditionele worst: met witte peper, salie en nootmuskaat. Maar het wordt nog beter, want het is ook nog eens een verantwoorde keuze. De worstjes van Garden Gourmet bevatten ongeveer de helft van de calorieën ten opzichte van een varkensworstje en ook de helft van de hoeveelheid verzadigd vet. Ze zitten vol met vezels en eiwitten en hebben daarom ook NutriScore A. Win-win!

Garden Gourmet
Beeld: Garden Gourmet

Plant-based

Kun jij niet wachten om de volledig plant-based English Breakfast uit te proberen? Snappen we. Maar wist je dat je hiervoor niet hoeft te wachten tot je een nachtje weg gaat? Bij bijna alle hotels kun je ook als niet-gast gewoon een plekje bij het ontbijt boeken, maar veel mensen weten dit niet. Bij het Nhow Hotel is dit niet anders. Dus wil je ergens anders ontbijten dan thuis of iemand verrassen met een speciale ontbijtervaring? Een hotel breakfast is weer eens wat anders dan bij de locale koffietent. Andere plekken waar je de worstjes kun eten bij het ontbijt zijn Hilton Schiphol, Hilton Double Tree in Amsterdam en van der Valk Eindhoven. Doen dus!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Garden Gourmet.

Beeld: Garden Gourmet

Laatste nieuws

Zie ook