What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Lush lanceert een krachtige gezichtscrème voor alle leeftijden
De nieuwe, zelfconserverende Peace moisturiser is ontwikkeld voor alle leeftijden en is uiterst verzachtend. De zorgvuldig samengestelde formule zorgt dat de moisturiser vers blijft zonder gebruik van conserveermiddelen en beschermt je natuurlijke microbioom. Peace zit vol krachtige ingrediënten die niet alleen goed zijn voor je huid, maar ook voor de planeet. Je koopt hem hier.

De Nationale Week van Snoep Goed is begonnen
Om Nederlanders bewuster te maken van hun snoep- en snackpatroon en de gevolgen hiervan op de korte en lange termijn, is deze week de derde editie van de Nationale ‘Week van Snoep Goed’ gestart. Nederland wordt uitgedaagd om (minimaal) een week lang ongezonde tussendoortjes te vervangen door gezondere alternatieven. Van 16 t/m 22 januari laat Week van Snoep Goed door middel van gezondere opties, adviezen en tips zien hoe makkelijk en goed het is om een verandering door te voeren, zowel voor jezelf als voor kinderen. Wil jij een eerste stap zetten richting een gezonder voedingspatroon? Of zoek je extra motivatie en inspiratie om gezonder te gaan snacken? Doe dan mee aan de Week van Snoep Goed door je aan te melden via www.weekvansnoepgoed.nl.

Zeg gedag tegen acne met deze producten van Paula’s Choice
Acne is één van de ergste en meest voorkomende huidproblemen ter wereld en wordt veroorzaakt door verstopte of ontstoken talgklieren. Niet alleen bij pubers, het kan iedereen overkomen. Het kan aanzienlijk worden verminderd met een eenvoudige huidverzorgingsroutine, zoals een aantal goede producten van Paula’s Choice. Een bestseller is de Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant om dode huidcellen te verwijderen tot in de porie en en het werkt kalmerend en ontstekingsremmend. Ook de Azelaic Acid Booster is een echte multi-tasker door de krachtige combinatie van azelaïnezuur, salicylzuur en plantenextracten. En dan is er nog de CLEAR lijn, met onder andere de Pore Normalizing Cleanser, Daily Skin Clearing Treatment en Ultra-Light Daily Hydrating Fluid, speciaal voor acne gevoelige huid. Check alle producten hier.

ASICS lanceert meest comfortabele hardloopschoen: de Gel-Nimbus™25
ASICS lanceert de GEL-NIMBUS™ 25 hardloopschoenen; de meest comfortabele hardloopschoen tot nu toe! Dit model is ontworpen om iedereen het uplifting effect van hardlopen op body en mind te laten ervaren. In een onafhankelijk onderzoek van The Biomechanics Lab in Zuid-Australië werd de GEL-NIMBUS™ 25 door hardlopers beoordeeld als de nummer 1 in comfort. De schoen biedt meer demping en een zachtere landing voor een heerlijke hardloopervaring. Een goede manier om het nieuwe jaar te beginnen! Je koopt hem hier.

No Fairytales introduceert het Traagste Dieet ter Wereld
Voedselverbeteraar No Fairytales introduceert het ‘Traagste Dieet ter Wereld’: een dieet dat aansluit bij de missie van het bedrijf om mensen te helpen hun eetgedrag elke dag een beetje te verbeteren. No Fairytales weet dat het verbeteren van je eetgedrag moeilijk is. Met het Traagste Dieet ter Wereld laat je elke dag je laatste hapje van iets minder gezonds staan en eet je een hapje meer van gezonde voedingsstoffen. Zo hoef je niet te wennen en verbeter je structureel jouw voedingspatroon. Hier vind je meer informatie over het dieet.

Marie-Stella-Maris voorspelt dat refillen dé norm wordt in 2023
Marie-Stella-Maris zet nog meer in op Refillen in 2023! Naast dat het merk haar sociale impact wil vergroten, wil Marie-Stella-Maris haar impact op het milieu verkleinen. Het lifestyle merk richt zich al jarenlang op de ontwikkeling van kwalitatieve verpakkingen met tijdloos design die lang meegaan en die je eindeloos zijn kunt navullen. Met navullen bespaar je afval, beperk je de CO2 uitstoot en dus je impact op het milieu. Naast het aanbod in refill-verpakkingen dient elke Marie-Stella-Maris winkel ook direct als een Refill Station. Je kunt bij de Refill Bar bijna het hele assortiment navullen tegen een sterk gereduceerde prijs. Tijdens de ‘Happy Hour at the Refill Bar’ – iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 18:00 – kunnen klanten zelfs tegen 50% van de nieuwprijs de producten bijvullen. Doen dus! Alle producten en winkels vind je hier.

#JanuaryandBeyond met Beyond Meat
Is het jouw goede voornemen om bewuster te gaan eten? En ook minder vlees? Beyond Meat heeft de handen ineengeslagen met een aantal van Nederlands’ favoriete online foodies. Zij zijn gevraagd om een van hun favoriete recepten te koken met een van de producten uit het Beyond Meat assortiment – dat bestaat uit de Beyond Burger®️, Beyond Sausage®️, Beyond Mince®️ en Beyond Meatballs®️. Deze makkelijke en vooral ook lekkere recepten zijn te vinden via de hashtag #JanuaryandBeyond en ook hier op de website van Beyond Meat is meer kookinspiratie te vinden. Hierdoor hoopt Beyond Meat het makkelijker en ook leuker te maken voor degenen die ‘minder dierlijk vlees eten’ als goede voornemen hebben voor 2023. Mooie bijkomstigheid: door het eten van Beyond Meat kan ook meteen het goede voornemen om ‘beter te doen voor de planeet’ worden afgevinkt.

JOHN FRIEDA® Deep Sea Hydration: nieuwe verzorgingslijn voor droog en beschadigd haar
JOHN FRIEDA® introduceert de Deep Sea Hydration-verzorgingslijn voor droog en beschadigd haar. De lijn – geïnspireerd op de oceaan – bestaat uit een shampoo, conditioner en haarmasker die zorgen voor diepe hydratatie en verzorging van het haar. De innovatieve formule met zeewier en kokosolie is vegan en vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. Het resultaat is zijdezacht haar na slechts één wasbeurt*. JOHN FRIEDA® werkt voor deze lijn samen met 4Ocean, een organisatie die zich wereldwijd inzet voor het inzamelen van oceaanplastic. Kopen? Dat kan hier.

Steel de show met deze nieuwe padel rakets
Is Padel jouw nieuwe favoriete sport? Snappen we heel goed. Als je nog op zoek bent naar het perfecte raket, dan zit je bij Decathlon goed. Deze week zijn er twee nieuwe padel rackets gelanceerd bij de sportketen: de LS PRO van Lucia Sainz (shop je hier) en de MS PRO van Maxi Sanchez (shop je hier). Met de hybride vorm is de LS PRO het meest complete racket en de diamantvorm maakt de MS PRO het meest krachtige racket. Voor welke ga jij?

Nieuwe musthaves: het Amsterdamse haarmerk MIKAH
MIKAH is ontstaan door een gebrek aan tools voor langere lokken. De missie is dan ook: de ultieme tool voor alle haartypes en lengtes! Wat begon met één krultang is nu een volledige collectie van twee krultangen, een stijltang, een haarborstel en *spoiler alert* een MIKAH Haircare collectie on the way! Alle producten zijn prachtig roze, heel betaalbaar en ook nog eens 100% cruelty free en vegan friendly. We love! Je vindt alle producten hier.

Pukka lanceert een nieuwe blend Winter Warmer
Voel jij met dit koude weer ook de behoefte om meer tijd binnenshuis door te brengen en met een warme kop thee op de bank te kruipen? We feel you. Pukka’s nieuwe winterse kruidenthee Winter Warmer mag in ieder geval niet in je keuken ontbreken. Het is een biologische melange met ingrediënten zoals sinaasappelschil en citroenmelisse die de blend een zacht zoete smaak geven, terwijl kruidige tonen zoals kruidnagel en gember doen denken aan glühwein. Zoete hints van steranijs en kaneel maken het af en brengen je in een knusse stemming; perfect voor als het donker en koud wordt buiten. Oh, en Winter Warmer bevat geen cafeïne en is dus geschikt om ook ‘s avonds te drinken. Enjoy! Meer info vind je hier.

Maak kennis met de verse granolabezorger Oot
Ken jij het Nederlandse granolamerk Oot al? Ze zijn inmiddels de grootste Nederlandse aanbieder van suikerarme ontbijtgranen, die direct vanuit de Brabantse bakkerij worden thuisbezorgd. En wij snappen wel waarom! Oot Granola is 100% biologisch, glutenvrij, bevat altijd minstens 30% aan noten, pitten & zaden, en nooit meer dan 10% (en alleen natuurlijke) suikers. De granola wordt niet op een massale lopende band-oven gebakken, maar in een Brabantse bakkerij, op stalen platen in een traditionele heteluchtoven. Oot bevat geen geur-, kleur- of smaakstoffen, suikervervangers of zoetstoffen, maar echt alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Enne, er zijn 8 verschillende smaken dus je kunt los! Bestellen kan hier.

Izipizi lanceert brillen die je helpen sneller en beter te slapen
Om te kunnen genieten van alle mooie momenten van het leven is het essentieel om kwalitatief goed te slapen. Een goede nachtrust is vooral afhankelijk van het beschermen van je ogen. In de innovatieve zoektocht om je ogen (en dus jou) te beschermen, heeft IZIPIZI in samenwerking met een optometrische wetenschapper een pioniersoplossing ontwikkeld voor een verkwikkende nachtrust om zo optimaal van de dag te genieten: de sleeping glasses. Het enige wat je hoeft te doen is de bril twee uur voor het slapengaan dragen. Door het kunstlicht te blokkeren wordt het lichaam gestimuleerd om het slaaphormoon weer op natuurlijke wijze aan te maken. Je slaap zal dieper zijn en heeft een herstellend effect. Meer info vind je hier.

Sloggi introduceert de Sloggi Period Pants
Het wereldwijde bodywear-merk sloggi wilde ondergoed dat je comfortabel houdt aanbieden, ongeacht de tijd van de maand. En daar is de Period Pants, gemaakt van zijdezachte materiaal, platte naden en dunne maar beschermende absorptielaag. Er zijn twee modellen met verschillende absorptieniveaus, afhankelijk van de hevigheid van je menstruatie. Ze zitten onder elke outfit lekker én zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Enne, de Period Pants zijn niet alleen comfortabel en handig: ze verminderen ook afval want je draagt niet bij aan het afval van maandverband of tampons. Meer info vind je hier.

Kinfill lanceert limited edition schoonmaakcollectie Tangerine
Twee keer per jaar brengt het Nederlandse modern care merk Kinfill een limited edition geur uit voor haar collectie van refillable schoonmaakproducten. Deze winter is dat ‘Tangerine’, een geur die je huis verandert in een rustgevende oase. Tangerine is bitter maar zoet, klassiek maar modern. Deze complexe geur heeft een bloemig karakter en een pittige basis. Het rijkdom van neroli en bergamot wordt geaard door de zoetheid van oranjebloesem, ylang-ylang en bloemige muskus. De producten zien er niet alleen prachtig uit, maar je draagt ook bij aan een schonere planeet. De schoonmaakproducten komen namelijk in een hervulbare glazen fles van Italiaans design. Shoppen kan hier.

Dit wil je: Crisp roomijs met knapperige stukjes croissant
If you know, you know… Crisp staat bekend om hun afbak croissantjes. De supermarktapp voor vers eten zag haar vierde verjaardag in november 2022 als de perfecte aanleiding om de croissant nog eens flink in het zonnetje te zetten. En dus hebben ze nu roomijs met de bekende croissantkruimels! Deze limited edition ijssmaak is gemaakt op basis van biologisch vanille-ijs met verkruimelde stukjes croissant. En alsof dat nog niet lekker genoeg was, is daar ook nog een handje chocolate chips en een snuf zeezout aan toegevoegd. Het limited edition croissant-ijs is zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Crisp dus wees snel! Bestellen kan hier.

Beauty Disrupted: bewuste beauty voor jou en de planeet
Maak kennis met Beauty Disrupted: een nieuwe speler die de wereld van beauty en haircare wil herdefiniëren. Beauty Disrupted biedt bewuste, gender-neutrale beauty, ontworpen in Stockholm en zorgvuldig samengesteld in Zuid-Frankrijk. Het merk wijkt af van de geldende normen in de beauty-industrie door een uitgebreid assortiment beauty-producten te bieden – van haarverzorging tot bodywash tot scheerschuim – dat volledig uit solid bars bestaat. De rijk schuimende en hydraterende bars bevatten de beste natuurlijke ingrediënten en zijn ontworpen om de contouren van het lichaam op vloeiende wijze te volgen. Meer weten of kopen? Dat kan hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws