Dit zijn de twee koppigste sterrenbeelden

Wat is jouw sterrenbeeld?

Je sterrenbeeld kan veel over je zeggen als persoon. Ook hoe koppig je bent. Behoor jij tot de twee koppigste sterrenbeelden?

Koppig

Blijf jij áltijd bij je mening? Zelfs als je eigenlijk niet gelijk hebt? Tja, koppig it is. Grote kans dat jouw sterrenbeeld stier of steenbok is, want deze winnen het met koppigheid.

Stier

Stieren weet precies hoe ze hun vrije tijd willen doorbrengen, en wijken niet graag van hun plannen af. Bovendien willen ze enthousiast aan hun ideeën werken als ze eenmaal een plan hebben bedacht. En dat is nou net waar de schoen wringt. Zodra de Stier een plan in zijn of haar hoofd heeft, wijkt de Stier hier niet graag van af. De Stier staart zich liever blind op iets, dan dat hij of zij het advies van een ander aanneemt. De Stier bedoelt het overigens nooit kwaad, maar trekt simpelweg gewoon graag zijn of haar eigen plan.

Steenbok

Jawel, ook de Steenbok kan er wat van. De Steenbok ziet het leven soms als een berg, en ze zijn vastbesloten om deze – inclusief puntige obstakels – te beklimmen tot ze de top hebben bereikt. Ze stellen hoge standaarden aan zichzelf en anderen, en ze zijn extreem kritisch. De Steenbok heeft zijn of haar plannen altijd tot in de puntjes voorbereid en wijkt – net als de Stier – niet graag van deze plannen af. Ze zijn dan ook terughoudender als het gaat om plannen van een ander. De Steenbok is ontzettend zelfstandig en laat niemand in de weg staan van hun doelen. Dit is dan ook de reden waarom de Steenbok door velen als koppig wordt gezien.

Bron: Dingenvoorvrouwen | Beeld: iStock

Laatste nieuws