Yes girl! Selena Gomez deelt volledig make-uploze foto

Prachtig.

Selena Gomez verstopt zich niet achter filters of dikke lagen make-up. De zangeres plaatst drie foto’s op Instagram waarop ze zichzelf puur natuur laat zien.

The real Selena

Selena heeft een reeks foto’s geplaatst op Instagram. Klinkt niet meteen bijzonder, maar de foto’s vallen op. De zangeres is namelijk puur natuur. Ze draagt geen make-up, heeft haar haren niet gedaan en heeft een puistje op haar gezicht. Kortom, een herkenbaar beeld voor veel vrouwen in plaats van de gewoonlijke foto’s op het sociale medium. “Me”, luidt het korte maar krachtige bijschrift. En dat is inderdaad wat je ziet: the real Selena Gomez.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez)

Inspiratie

Haar echtheid wordt gewaardeerd, blijkt uit de comments. “Je moedigt ons allemaal aan om de schoonheid die in ons zit te laten zien op Instagram, waar iedereen altijd perfect en gelukkig lijkt te zijn”, schrijft iemand dankbaar. Een ander laat weten: “Je bent een inspiratie voor veel vrouwen.” Fans vinden haar perfect en prachtig, met of zonder make-up. En dat is ze ook!

Gewicht

Onlangs reageerde Selena ook al op commentaar dat ze kreeg op haar lichaam. Nadat ze op de rode loper van de Golden Globes verscheen, kreeg ze op social media flink wat opmerkingen over haar gewicht naar haar hoofd geslingerd. “Ik ben op het moment wat groter, omdat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad op vakantie”, liet ze daarna weten in een video met haar jongere zusje. “Maar… het boeit ons niks!”

Bron: TMZ, Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws