Love is in the air: de mooiste valentijnscadeaus voor hem

Happy Valentine!

De dag van de liefde staat voor de deur. Wil jij iemand op Valentijnsdag laten zien hoeveel je van hem houdt? Look no further, wij hebben de mooiste cadeaus voor je verzameld.

Cadeaus voor hem

Het kan soms knap lastig zijn om een origineel cadeau te vinden, zéker voor een man. Je kunt wel wéér met een diner voor twee of Playstation-spel aankomen, maar liever heb je iets waar hij echt verrast mee is. Enne, wij helpen je op weg! Of het nou voor je vriend, (schoon)vader, bestie of broer is: er zijn leuke dingen genoeg.

Doe je niet aan Valentijnsdag? Bewaar dit lijstje dan goed, want ook voor een verjaardag, vaderdag of andere feestdag komt-ie van pas!

Pssstt… Ook hier bij Happy in Shape hebben we een aanbieding om jezelf of een andere vrouw mee in het zonnetje te zetten: 22% korting op alle tijdschriften uit 2022. Bestellen? Klik hier!

Van Panorama, Wieler Revue en Golvers Magazine tot Playboy, Lekker500 en nog veel meer: er zit voor iedereen wat leuks tussen en leesvoer heb je nooit genoeg. Maar wees er snel bij, want op is op!

Beeld: iStock

Laatste nieuws