Rihanna verrast met babybuik tijdens Super Bowl-halftime show

Wauw!

Gisteravond was het zo ver: de Super Bowl-halftime show met een optreden van niemand minder dan Rihanna. Even werd er gespeculeerd dat ze een comeback tour zou aankondigen, maar dat was niet het geval. Wél werd er een tweede zwangerschap bekendgemaakt!

Tweede kindje

Na jarenlange afwezigheid konden fans eindelijk hun idool Rihanna weer terugzien op het podium. Rihanna zong gisteren op grote hoogte de sterren van de hemel tijdens de pauze van de wedstrijd tussen de Chiefs en de Eagles. In een prachtige rode jumspuit zweef de zangeres op een platform tientallen meters in het stadion rond en zong ze een aantal van haar hits.

Op social media werd niet alleen over de wedstrijd en het optreden van RiRi gesproken, maar klonken er ook geruchten dat ze opnieuw zwanger zou zijn. In de rode jumpsuit die ze droeg was namelijk duidelijk een buikje te zien. Na het optreden werden die geruchten door haar woordvoerder bevestigd. Negen maanden na de geboorte van haar zoontje zijn Rihanna en A$AP Rocky dus opnieuw in verwachting!

Twijfels

Vooraf aan de show gaf ze nog aan dat ze wel heeft getwijfeld om het optreden te doen, aangezien ze nog niet heel lang geleden mama is geworden. “De vraag of ik de halftime show wilde geven kwam drie maanden na mijn bevalling”, zei de zangeres vooraf in een persconferentie. “Ik dacht nog bij mijzelf: is dit wel het goede moment om zulke grote beslissingen te nemen? Maar achteraf gezien was het perfect. Dat ik nu een moeder ben, heeft mij denk ik juist de kracht gegeven om deze uitdaging aan te gaan.” Aahw!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Twitter

Laatste nieuws