Khloé Kardashian verrast volgers met onbewerkte bikinifoto

'When your sister knows your angles.'

Khloé Kardashian staat bekend om haar killerbody, die ze regelmatig deelt met haar fans. Nadat haar flawless foto’s onlangs niet goed werden ontvangen, omdat ze te bewerkt zouden zijn, is de Kardashian-telg terug. En deze keer met een reeks onbewerkte foto’s!

Op de kiek

Bikinifoto’s zijn voor Khloé Kardashian niet onbekend en dus kunnen haar volgers regelmatig genieten van haar killerbody. Al plaatste ze die eerder liever niet. Zo lekten er vorig jaar bikinifoto’s van de realityster toen haar assistent deze per ongeluk online zette vóórdat ze bewerkt waren. De foto’s werden snel offline gehaald, maar het kwaad was al geschied. Volgers snapten niet waarom ze haar echte lichaam, waar volgens hen niks mis mee was, alleen gephotoshopt wilde laten zien, terwijl haar kledingmerk Good American juist adverteert met lichaamsacceptatie.

Maar Khloé heeft ervan geleerd, en kwam gisteren met een aantal foto’s waarbij geen photoshop of filter aan te pas kwam. Bij de zomerse kiekjes schreef ze: “When your sister knows your angles” waarbij ze zus Kendall Jenner tagt die de foto’s heeft gemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Khloé Kardashian (@khloekardashian)

‘Een Kardashian met cellulitis’

In de comments zijn fans hartstikke blij met haar nieuwe foto’s en prijzen haar om het plaatsen van de natuurlijke foto’s. Zo schrijft een volger: “Ja! Een Kardashian met cellulitis. Ik hou van deze meer natuurlijke versie van jou Koko”. Een andere volger schrijft: “Bravo! Eindelijk een echte foto zonder het te retoucheren.”

Filter en goede belichting

Khloé gaf eerder toe fan te zijn van ‘een goede filter, goede belichting en hier en daar een bewerking.” Dit vertelde ze toen haar foto in april 2021 viraal ging, waar het nodige aan was veranderd. We hopen Khloé vaker in haar natuurlijke habitat te zien, want damn wat ziet ze er goed uit!

Bron: Dailymail.com | Beeld: NLBeeld / Brunopress

Laatste nieuws