Gezonde levensstijl? Deze voedingssupplementen helpen je op weg

Misschien ken je het al, misschien nog niet: Synofit. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt natuurlijke, innovatieve en kwalitatief hoogstaande gezondheidsproducten en voedingssupplementen voor iedereen en in elke levensfase. En dat is misschien wel net wat jij nu nodig hebt voor een gezondere levensstijl.

Onmisbaar

Klinkt Synofit je bekend in de oren? Dat kan! Het bedrijf werd in 2010 bekend door hun natuurlijke formule van vloeibare Groenlipmossel. Groen-watte? Een voedingssupplement dat eerder alleen toegepast werd bij sportpaarden, maar met de nodige aanpassingen óók positief toepasbaar bleek bij mensen. Er kwamen steeds meer gezondheidsproducten bij, voor onder andere spieren, botten en het hart. Nieuw zijn de verzorgende producten voor de huid en luchtwegen. Kortom, Synofit is inmiddels onmisbaar in het schap van voedingssupplementen!

Lang en gezond leven

Het doel van Synofit? Waarschijnlijk hetzelfde doel als dat jij hebt: een lang en gezond leven voor ieder mens. Dat ondersteunen ze graag door te focussen op natuurlijke en effectieve producten op basis van premium kwaliteit ingrediënten. Om je kennis te laten maken met het merk, delen wij onze vier favorieten van Synofit.

1. Synofit Cardio Care – voor je hart en cholesterolgehalte
Leef jij al gezond, maar kunnen extra supplementen om fit en vitaal te blijven geen kwaad? Deze softgels bevatten de Omega 3-vetzuren EPA en DHA voor het hart en Witte berk-blad voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte.

2. Synofit Airflow Care – voor de luchtwegen
Vrij ademen in de lente? Synofit Airflow Care to the rescue! Het plantaardig product bevat maar liefst zes verschillende plantenextracten. Eén van de belangrijkste is Zonnedauw; dit ingrediënt heeft een positief effect op de luchtwegen voor een vrije ademhaling. Andere extracten zijn Veldzuring, Vlierbloesem, Verbena, Brandnetel en Tijm.

3. Synofit Groenlipmossel Regular – voor soepele gewrichten
Sport jij veel? Ben je veel actief en altijd druk? Het kan ook zijn dat je een zwaar beroep hebt, of juist een kantoorbaan hebt waarbij je de hele dag achter een computer zit. Dan is Synofit Groenlipmossel Regular een aanrader. Daar zit Curcumine in, wat goed is voor het behoud van soepele gewrichten.

4. Synofit Joint Care – Spier- en gewrichtsgel
Als je hebt gesport, veel hebt gelopen tijdens een citytrip, zwaar werk hebt of ga zo maar door: vermoeide spieren heeft iedereen weleens. Deze frisse gel smeer je op je huid en werkt al binnen 10 minuten. Handig dus om altijd bij je te hebben!

Ook leuk om te weten: dit zijn nieuwe verpakkingen, want Synofit heeft onlangs een transformatie ondergaan. De nieuwe look symboliseert de transformatie die het merk heeft gemaakt sinds de oprichting dertien jaar geleden. Dat was nodig, want waar het merk eerst producten had voor voornamelijk 60-plussers, is dat al lang niet meer zo. “Met de nieuwe, frisse en moderne look van Synofit willen we een bredere doelgroep aanspreken en laten zien dat Synofit’s natuurlijke gezondheidsproducten in alle levensfases inzetbaar zijn”, aldus de directeur van Synofit, Tom Sanders. De kleuren van de verpakkingen zijn gebaseerd op de ingrediënten van de producten. We like!

Je koopt de producten via www.synofit.nl en in geselecteerde winkels van Gezond & Wel, DA en Vitaminstore.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Synofit.

Beeld: Synofit

Laatste nieuws