Wauw: Lady Gaga verschijnt zonder make-up op podium Oscars

De zangeres was bijna onherkenbaar op het podium.

Celebs trokken gisteren alles uit de kast om te schitteren op de befaamde red carpet (die dit jaar champagne-kleurig was) van de Oscars. Zo ook Lady Gaga, die maar liefst twee outfits droeg tijdens de awardshow. Maar, toen ze het podium betrad was er geen druppel make-up te bekennen.

Versace chic

Op de red carpet zagen we de meest beeldige designerjurken en opvallende outfits de revue passeren. Hoewel Lady Gaga meestal van de spraakmakende looks is, koos ze deze keer voor een zwarte Versace-jurk met verlaagde taille. Een klassieke look voor de zangeres, die ze had afgemaakt met een rode lip en zwarte smokey eye.

Lady Gaga
Lady Gaga straalt in Versace. Beeld: NL Beeld / Brunopress

Puur natuur

Niet veel later verscheen de zangeres op het podium van de awardshow, om het voor een Oscar genomineerde nummer Hold my Hand uit de film Top Gun: Maverick te zingen. Zoals een echte grande vedette betreft, had de zangeres zich hiervoor in een andere outfit gehuld – en dat was minder chic dan haar look van Versace.

Lady Gaga droeg tijdens haar optreden niet meer dan een t-shirt, een gescheurde spijkerbroek en sneakers. Ook geen make-up, dus. Een stuk meer basic dan we van de zangeres gewend zijn. Daaruit bleek maar weer eens dat de zangeres ook zonder een full face of make-up prachtig is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine)

Behalve heel veel lovende reactie op naar natural beauty leverde het ook een aantal grappige reacties op social media op. Fans vroegen zich namelijk af hoe de zangeres het voor elkaar kreeg om haar make-up er zo snel en goed af te krijgen. Misschien heeft ze nog wat handige beautyhacks voor ons?

Top Gun

Tijdens de aankondiging van het nummer zei Gaga: “We hebben soms helden nodig. Er zijn helden overal om ons heen. Je zou kunnen ontdekken dat je je eigen held kunt zijn, zelfs als je je van binnen gebroken voelt.” Het nummer was opgedragen aan de originele Top Gun-regisseur, Tony Scott, wiens afbeelding na het nummer op het scherm werd getoond. Scott stierf in augustus 2012.

Bron: Elle | Beeld: NL Beeld / Brunopress

Laatste nieuws