What’s new: de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen

Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle.

Happy in Shape verzamelt regelmatig de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van food, health en sport tot fashion, beauty en lifestyle; lees mee.

Brooks lanceert nieuwe Brooks Run Bra’s
Brooks Running, een wereldwijde marktleider op het gebied van prestatiegerichte hardloopkleding, accessoires en ervaringen, lanceert de vernieuwde collectie Brooks Run Bra’s: de Dare Strappy 2.0- en Drive Plunge 2.0-collectie. De Dare-collectie biedt ondersteuning en comfort zodat lopers hun grenzen kunnen verleggen. Denk aan eenvoudige verstelbaarheid van de sluitingen, versterkte materialen voor extra duurzaamheid en een bredere onderband voor een extra stevige pasvorm. De Drive-collectie biedt veelzijdige en ademende compressieve ondersteuning om borstbewegingen tijdens het hardlopen te verminderen. Extra fijn: het design van de Brooks Run Bra’s is gebaseerd op onderzoek naar borstbewegingen en draagtesten op een breed scala aan lichamen en borstformaten. Je shopt ze hier.

Charlotte Tilbury introduceert de Magic Body Cream
Jahaaa! Na Charlotte’s bekroonde, bestverkochte Magic Cream Moisturiser, is nu ook Charlotte’s Magic Cream Body ontwikkeld. De Magic Cream Body is in samenwerking met huidverzorging experts en toonaangevende laboratoria ontwikkeld en geschikt voor ieder huidtype. Het biedt de huid een hydraterend, gladmakend en verstevigend effect van top tot teen door ingrediënten als Caffeine, Algaktiv™ Uplift, Hyaluronic Acid en Shea Butter. De resultaten zijn in ieder geval veelbelovend: het verbetert de hydratatie in slechts 28 seconden, de huid voelt en ziet er 40% steviger uit en cellulite en stretchmarks worden met meer dan 55% verminderd. Je koopt ‘em hier.

Summer ready met de EM Tight behandeling van Bloy Institute
Even geen zin en tijd om te sporten? Eén behandeling met de EM Tight van BLOY staat gelijk aan een 30 minutes ab workout. Waar tijdens een reguliere workout 20 tot 30 procent van je spieren actief zijn, werken bij deze sessie bijna 100 procent van je spieren. Zonder er wat voor te doen vergroot je je spiermassa en neemt je vetpercentage af. Als je wel weer gaat sporten, zul je ook merken dat je core sterker is geworden. Je kunt de behandeling bij je buik, billen of armen laten doen en het wordt gedaan in kuurvorm: 6 sessies verspreid over 2 a 3 weken. Enne, Estelle Cruijf, Kim Feenstra, Jaimie Vaes en Chantal Janzen gingen je voor. Meer info vind je hier.

Nieuw in Nederland: Mossa gecertificeerde natuurlijke huidverzorging
MOSSA is een natuurlijk gecertificeerd beautymerk dat gebruikmaakt van de revitaliserende energie van wilde bessen uit Noord Europese bossen. Het merk creëert al sinds 2014 natuurlijk gecertificeerde, vitaminerijke huidverzorging en is nu exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Vitaminstore. Waarom het zo bijzonder is? Noordse bessen zitten bomvol antioxidanten, omega-vetzuren, voedingsstoffen en andere essentiële, actieve ingrediënten. Verwerkt in huidverzorging geven deze krachtige ingrediënten de huid de multivitamineboost die het nodig heeft. Je koopt de producten hier.

Tamaris neemt ons mee terug naar de 00’s
NEWD.Tamaris, de premiumlijn van Tamaris, bestaat uit een schoenencollectie van hoge kwaliteit en de beste materialen. Dit seizoen moeten de klassiekers plaatsmaken voor statement-modellen die ons terugbrengen naar de jaren 00’s. Denk aan platformsandalen en -hakken, elegante bandjes en uitgesproken kleuren. Je shopt de collectie hier.

The Body Shop lanceert limited edition van Camomile Cleansing Butter
de Camomile Sumptuous Cleansing Butter van The Body Shop is een iconisch product waarvan er elke 15 seconden
een wordt verkocht. Sinds de lancering in 2013 heeft het een steeds grotere schare fans verworven, doordat het mild is en tóch grondig reinigt. En nu is er een Limited Edition van deze Butter, met daarin ook verzachtende Japanse camellia-olie. De Butter heeft een rustgevende werking, is gecertificeerd vegan en laat je huid zacht en soepel aanvoelen. Je shopt ‘em hier.

Elvie lanceert nieuwe SmartRhythmTM-technologie om melkproductie te optimaliseren
Elvie introduceert een nieuwe app-functie voor ’s werelds toonaangevende, bekroonde en meest stille borstkolf op de markt: de Elvie Pump. Er zijn drie nieuwe SmartRhythms™, ontworpen om moeders te ondersteunen tijdens de verschillende stadia van hun afkolftraject, door ze de mogelijkheid te geven om de handsfree Elvie Pump af te stemmen op hun lichaam, behoeften en doelen. Zo heb je nu de kolfritmes ‘Slow & Gentle’ voor moeders met gevoelige tepels, ‘Express & Collect’ voor moeders met zwaardere toeschietreflex en ‘Multi-switch’ om te helpen de melkstroom te optimaliseren. Meer info vind je hier.

& Other Stories brengt iconische fragrance Rose Revival opnieuw uit
Klanten vragen al jaren om een terugkeer van deze geliefde geur, die voor het eerst in de spotlight kwam bij de lancering van & Other Stories in 2013. Goed nieuws: tien jaar na haar debut is Rose Revival terug – net zo verrassend, aantrekkelijk en elegant als je herinnert. De fragrance heeft een unieke samenstelling die je zal charmeren: een frisse sprankelende noot van groene peer omhuld door roos absoluut en magnolia, gecombineerd met zuivere geurtonen van cederhout. Modern en toch tijdloos. Je shopt de producten hier.

HOKA en Bodega presenteren nieuwe Tor Ultra-capsulecollectie
Het premium performancemerk en de multidimensionale streetwear-expert hebben hun krachten opnieuw gebundeld om outdoor performance-technologie te combineren met streetwear-design via een limited-edition-versie van de populaire Tor Ultra Hi en Lo urban hiking boots. De schoen is afgewerkt met jacquard-webbing, zodat deze capsulecollectie geschikt is voor zowel casual uitjes als lange afstandstochten. De Tor Ultra is verkrijgbaar in twee speciale uitvoeringen en hoogtes: de Tor Ultra Hi en de Tor Ultra Lo. Je koopt de schoenen hier.

Zeg vaarwel tegen een onzuivere huid met de nieuwe NIVEA DERMA Skin Clear gezichtsreinigingslijn
Helaas hebben we allemaal wel eens te maken met oneffenheden, zoals mee-eters, verstopte poriën of puistjes. Hoewel dit hartstikke menselijk is, willen we natuurlijk zoveel mogelijk doen om onze huid weer onder controle te krijgen. NIVEA ontwikkelde daarom de nieuwe uniseks skincare lijn DERMA Skin Clear met fruitzuren als AHA, BHA en niacinamide. De lijn bestaat uit de NIVEA DERMA Skin Clear Reinigingsgel, de NIVEA DERMA Skin Clear Dagelijkse Verzorgende Nacht Exfoliant en de NIVEA DERMA Skin Clear Scrub. Meer info vind je hier.

Regelmatig lees je op Happy in Shape in de What’s New de nieuwtjes die té leuk zijn om niet te delen. Van trendy food spots en kakelverse producten in de supermarkt tot de nieuwste fashion- en beautyproducten en sportlanceringen. Houd onze website dus in de gaten om bij te blijven!

Laatste nieuws