Kim Kardashian over moederschap: ‘Het is een gekkenhuis’

'Het is de meest uitdagende en meest lonende baan op deze planeet'

Kim Kardashian is dol op haar vier kinderen North (9), Saint (7), Chicago (5) en Psalm (4). De mama zet haar kids regelmatig in het zonnetje op Instagram, maar laat nu ook weten dat het moederschap niet alleen maar over rozen gaat.

Zwaar

In de podcast ‘On Purpose with Jay Shetty‘ vertelt Kim dat het moederschap veel van haar vergt. Zóveel, dat ze zichzelf soms in slaap huilt. “Het ouderschap is echt fucking zwaar. Ik kan het niet anders omschrijven”, zegt Kim in de aflevering.

De mama van vier beschrijft dat het vooral iedere ochtend een enorme chaos is bij haar thuis. “Er is altijd wel een dochter die wil dat ik haar haar doe en dat moet perfect en op een bepaalde manier worden gedaan en dan is er iemand die wil dat ik zijn schoenen aan doe en dan hebben ze je weer allemaal nodig. Het is een gekkenhuis.”

Voor- en nadelen

Sinds haar scheiding met Kanye West zorgt Kim alleen voor de kids. Het alleenstaande ouderschap is heftig voor de mama. “Ik moet tegelijkertijd de goede persoon en de slechterik spelen”, legt ze uit.  De presentator vraagt hoe Kim het moederschap zou omschrijven. “Iedereen zegt dat de dagen lang zijn en de jaren kort, en dat is helemaal waar”, zegt de realityster.

Hoewel Kim soms wel dagenlang in dezelfde pyjama rondloopt, onder het spuug zit en haar haren niet heeft gewassen, waardeert ze het om mama te zijn. “Het is de meest uitdagende en meest lonende baan op deze planeet”, aldus de Kardashian-telg. Aahw!

Bron: RTL Nieuws, People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws