Trend du moment: work-out stacking en waarom je dit wil proberen

Effectief én motiverend!

Nu de zomer eraan komt wil je natuurlijk goed voor de dag komen in je zwemkleding. Echter, kan de stap richting de sportschool erg groot zijn. Gelukkig is daar het fenomeen work-out stacking, waardoor jij ook zonder motivatie gaat sporten!

Waar is het ontstaan?

Het nieuwe begrip is ontstaan bij niemand minder dan Kourtney Kardashian die haar eigen lifestylewebsite Poosh heeft. Maar wat betekent work-out stacking eigenlijk en waarom is de Kardashian-telg er zó enthousiast over? Wij zochten het voor je uit.

Work-out stacking

Uit onderzoek is bewezen dat kortere work-outs zorgen voor een beter resultaat. Jep, believe it or not. En daarom is het fenomeen work-out stacking ontstaan.

Het concept is heel erg simpel. Je gooit allerlei korte work-outs bij elkaar waardoor je je eigen personal work-out creëert. En dat is meteen een win-win situatie, want korte work-outs zijn ideaal als je geen motivatie hebt én het werkt een stuk effectiever. Daarnaast is het natuurlijk super motiverend als je de work-out succesvol afrondt. En nee, je hoeft dus niet elke dag verplicht naar de sportschool: een online work-out via YouTube is bij dit concept voldoende. Go for it dus!

Bron: Fem Fem | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws