Daar is-ie dan: de Playboycover van Jaimie Vaes

Wauw!

Playboy bevestigde vanochtend dat Jaimie Vaes in het augustusnummer staat. Inmiddels is de cover onthuld, en die is prachtig!

Van de bucketlist

Jaimie is maar liefst zestien pagina’s lang te bewonderen in de augustuseditie van Playboy. De Playmate-serie stond al langer op haar bucketlist: “Als meisje vond ik het blad al geheimzinnig en stoer. Het heeft me altijd tof geleken om zelf ooit in Playboy te staan. Het is voor mij een mijlpaal. Er zullen vast mensen zijn die zeggen dat ik dit voor de aandacht doe, maar ik vind het gewoon heel gaaf om iets moois te neer te zetten. Het lijkt me ook waanzinnig om later terug te kunnen kijken op deze foto’s. Ik denk dat de beelden bijna kunst zijn. Dat was een beetje het uitgangspunt; dat je ze ook aan de muur kunt hangen.”

Een drempel over

Voor de shoot koos Jaimie haar favoriete fotografe (Amanda Elise K.) en een locatie (een strakke villa in Bilthoven). “Ik ben blij dat Playboy me de ruimte heeft gegeven om mee te denken over het creatieve gedeelte en de styling,” benoemt ze. “Ik wilde graag samenwerken met Amanda vanwege haar gave, artistieke fotografie.”

Toen alles was geregeld zoals ze wilde, besloot Jaimie al haar remmingen los te laten. Al moest ze wel een drempel over: “Ik heb nog nooit zo bloot voor een camera gestaan. Ook niet in de privésfeer nee. Ja, goed, ik heb weleens een fotootje gemaakt van mijn borsten, maar nooit zoals nu in Playboy, in mijn blote poes. Dus vooraf voelde ik wel een gezonde spanning.”

Bekijk het resultaat van de covershoot hieronder. Looking good, Jamie!

Jaimie Vaes

Bestel de nieuwste Playboy hier. 

Stoer, sexy, chic

“Toevallig vertelde ik vrienden begin dit jaar dat Playboy echt op mijn lijst stond”, vertelt fotografe Amanda. “Het is zo’n iconisch blad. Toen Jaimie mij vroeg, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld. Ik had meteen voor ogen hoe het moest worden: stoer, sexy en chic. Haar nieuwe, korte kapsel paste daar perfect bij. Geen big hair glamour: ik wilde haar zélf zien.”

De nieuwste Playboy met Jaimie Vaes op de cover ligt vanaf donderdag 3 augustus in de winkel en is nu al te bestellen via tijdschrift.land.

Bron: Playboy | Fotografie Playboy: Amanda Elise K. | Beeld: Martika Avalon

Laatste nieuws