3x plekken waar je Instagram-hart sneller van gaat kloppen

Deze plekken wil je absoluut bezoeken...

Lees ook

Alles wat we doen, delen we op The Gram. Of je nu met je hond aan de wandel bent, of aan het ‘wijnen’ met vriendinnen, alles wordt gedeeld op het medium en bij voorkeur worden de kiekjes gemaakt in een superstijlvolle setting. Immers: de ene plek is ‘Insta-waardiger’ dan de ander. En omdat tegenwoordig alles om de hoeveelheid likes op The Gram draait (grapje, natuurlijk), delen we onze huidige favoriete Insta-hotspots in ’t land.

1. Bar Spek in Amsterdam

Een van de leukste plekken om te brunchen is Bar Spek in Amsterdam-West. Ze serveren hier heerlijke taarten en koffie’s en naast brunchspot is dit ook een fijn adres als je buiten de deur wil ontbijten of dineren. Het aanbod is ruim – ideaal als je last hebt van keuzestress en/of een hangover (oeps!). Probeer de pancakes met een eitje en spek, of de Philly cheese Steak.

Admiraal de Ruijterweg 1, Amsterdam

2. Frenchie Café in Utrecht

Zoet, zoeter, zoetst… Alle gerechten zijn een feest voor het oog én voor je smaakpapillen. De wentelteefjes, roze cappuccino en vele prachtige taarten zijn niet alleen heel lekker, ze doen ’t ook goed op een foto voor Instagram. Houd je niet van zoet? Ook dan zijn er ook genoeg hartige gerechten waar je uit kunt kiezen. Onze favoriet: geitenkaas-toast met gekarameliseerde pecannoten.

Lange Nieuwstraat 21, Utrecht

3. Palmette in Den Haag

Je kunt hier ’s ochtends vroeg tot laat in de avond terecht voor heerlijke maaltijden. Alle gerechten zijn een waar kunstwerk op je bord. Naast goede koffie in de ochtend, kun je hier genieten van croissants, yoghurt en smoothies. Vroege vogels die voor negen uur ’s ochtends aanschuiven, krijgen de tweede kop koffie gratis. 

Plaats 27, Den Haag

Beeld: iStock; Instagram

Laatste nieuws

Zie ook