Italiaans modehuis gaat samenwerken met Adidas

Dit is wat we weten...

Hoewel de samenwerking met modehuis Missoni nog maar nét online staat, kondigt het sportmerk nu al een nieuwe collab aan met een ander modehuis, namelijk Prada. Dit is wat we tot op heden weten…

Instagram

Zowel het mode- als het sportmerk plaatsten 7 november een foto online op Instagram met daarbij de tekst: ‘#Pradaforadidas coming soon.’ Op de foto is een papieren winkeltas van Prada te zien, met daarin twee Adidas-schoenendozen. Adidas-fans zien gelijk dat het hier gaat om één paar Adidas Originals en een paar uit de Adidas Performance-lijn.

De collectie

Over de inhoud van de samenwerking is helaas nog niets bekend. Wanneer deze (gegarandeerd) prachtige stappers in de winkel liggen, is dus nog onduidelijk. Wel wordt er in modeland al een tijdje gespeculeerd over de samenwerking tussen de twee grote namen.  

Uit deze speculaties blijkt dat de collectie zal bestaan uit twee soorten sneakers en dat deze de ‘Adidas Prada Sailing’ genoemd zullen worden. Daarnaast wordt er gesproken over een bedrag van rond de 350 dollar. Een prijs die een compromis sluit tussen de verkoopprijzen van beide merken. 

Of dit klopt? Wij weten het niet… Het enige dat we zeker weten, is dat het aftellen tot de verkoopdatum is begonnen. 

Beeld: iStock; Instagram

Laatste nieuws