Dit is waarom een telefoonhoesje noodzakelijk is

Een goede reden.

Lees ook

Een telefoonhoesje is een leuke accessoire voor bij je telefoon. Je hebt hierbij een ruime keuze uit verschillende materialen en printjes. Maar naast dat het hoesje je mobiel een make-over geeft, schijnt die toch ook echt noodzakelijk te zijn voor je telefoon… 

Hoesjes

Bij de aankoop van een hoesjes voor je telefoon heb je de keuze uit verschillende materialen. Zo zijn er toestellen gemaakt van kunststof, leer of siliconen. Deze worden speciaal gemaakt om beschadigingen of krassen op je telefoon te voorkomen. Daarbij merk je tegenwoordig, door ontwikkeling van het materiaal, steeds minder dat er een hoesje om je telefoon zit. De camera’s, oplaadpunten en andere functies van je mobiel blijven met een hoesje eromheen namelijk allemaal goed in tact. Daarnaast kun je jouw telefoon (en dus ook je identiteit) onderscheiden van de rest door middel van een hoesje met een opvallend design. Denk bijvoorbeeld aan een hoesje met een inspirerende quote, een sprankelend glitterhoesje of een echt gepersonaliseerde variant met een persoonlijke foto erop. 

Functioneel 

Maar waarom is het nou noodzakelijk om een telefoonhoesje te hebben? Het is tegenwoordig een hele investering om een goede smartphone aan te schaffen. Toch zijn deze dan vaak alsnog erg kwetsbaar en raken ze snel beschadigd. Zeker nu de schermen steeds groter worden en er steeds meer toestellen een achterkant van glas krijgen, moet je hier extra voorzichtig mee zijn. Maar ook al ben je nog zo voorzichtig; het blijft lastig om krassen te voorkomen op het scherm of de achterkant van je mobiel. Een hoesje is daarom een echte must-have.

Tip: beschik je over een Samsung telefoon? Neem dan eens een kijkje bij de Samsung hoesjes, deze hoesjes zijn speciaal op maat gemaakt voor jouw toestel en bieden daarom een goede bescherming. Ook zijn ze beschikbaar in verschillende materialen en printjes. Ideaal!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook