Opening fysieke winkel van digitale marktplaats Afound

Time for shopping!

Lees ook

Digitale marktplaats Afound opende in oktober haar digitale deuren in Nederland en binnenkort ook haar fysieke deuren!

Nieuwe winkel

Afound is een onderdeel van H&M Group, die bestaat uit onder andere merken als H&M, COS, Monki, Arket en & Other Stories. In Zweden bestaat de webshop al sinds 2018, maar onlangs lanceerden ze de online shop voor het eerst ook buiten Zweden. En wij waren de gelukkigen!

Maar er is nog meer goed nieuws. Slechts een maand nadat de website online is gegaan, maken ze nu bekend ook een fysieke winkel te openen in Nederland. Deze shopwalhalla zal zich vestigen in Hoog Catharijne in Utrecht en bomvol items van toffe merken hangen. De deuren openen 28 februari 2020.

Afound

In plaats van constant maar nieuwe producten te produceren, biedt Afound items van de nieuwste en vorige seizoenen van bekende merken voor een leuk prijsje aan. Volgens hen is aanbieden van al bestaande collecties een moderne manier van winkelen. Je shopt er niet alleen merken van H&M Group, maar ook honderen andere grote merken. Van Diesel tot Timberland en van Balenciaga tot Off White met kortingen tot van 70%. Van kinderkleding tot mannen- en vrouwenkleding, maar ook accessoires en interieur.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook