Leestip: Happy Lifehacks 365

Dit boek is het praktische vervolg op 'Happy Life 365'.

Lees ook

Na de bestseller ‘Happy Life 365’ lanceerde Kelly Weekers onlangs het boek ‘Happy Lifehacks 365.’ Een boek dat je 100 no-nonsense tips en tricks geeft voor een leuker leven. 

Het boek

‘Happy Lifehacks 365′ is het praktische vervolg op Kelly’s eerdere boek. In de voorganger, ‘Happy Life 365’, liet ze op basis van simpele stappen zien hoeveel invloed je denkwijze heeft op je dagelijkse geluksgevoel. De hacks, nieuw aan het boek, zijn 100 oefeningen waarmee de schrijfster je met de neus op de feiten drukt, en waardoor je aan de slag gaat met jezelf, maar ook met andere thema’s als liefde, werk, vriendschappen en vitaliteit. 

Hacks

Een voorbeeld van zo’n hack? Leef je leven vanuit positiviteit. Makkelijke gezegd dan gedaan misschien, maar Kelly helpt je bij om positief te denken. Heb je bijvoorbeeld moeite met de ochtend? Je dag begint veel beter als je iets leuks ziet of iets lekkers eet, dus zorg dat dat binnen handbereik is.  

Opbouw

Het boek bestaat uit vijf delen. In het eerste deel legt Kelly uit dat de wereld niet zien zoals hij is, maar zoals we zelf zijn. Het tweede deel staat in het teken van hoe het er nu voor staat: waar sta je? En waar wil je heen, hoe kom je daar? In het derde deel gaat Kelly in op verwachtingen en de valkuilen hiervan, waar in je ‘ik’ centraal staat. Vervolgens volgt een deel over geluk als mindset en in het laatste deel word je aangespoord om te doen. In al die delen komen Kelly’s schema’s, invullijsten en lifehacks terug. 

Kelly Weekers, Happy Lifehacks 365, Kosmos Uitgevers €21. 

Laatste nieuws

Zie ook