Weleda winter musthaves

Deze producten zijn de remedie tegen de koudere maanden.

Lees ook

Hoewel we het liever anders hadden gezien, zijn de koudere maanden van invloed op onze huid. Deze drie winter musthaves van Weleda bieden een remedie, waardoor je optimaal kunt genieten van de naderende winter. 

Winter musthaves

Tijdens de koudere maanden is het verstandig je huid extra aandacht te geven, want de lucht is droog en de ijzige wind maakt je huid dof. Welke producten bieden de tegenstand? 

1. Skin food body butter 

Deze romige butter (€14) is het middel tegen die droge huid. Door extract van een driekleurig viooltje hydrateert en beschermt dit smeersel en dat levert – van top tot teen – een zijdezacht huidje op!

2. Body olie met wilde rozen 

Wil je je trekkende huid wat meer versoepelen? Deze olie (€18.50) hydrateert, verbetert de elasticiteit en zorgt dus voor een soepele huid. Extra fijn: de geur van rozenbloesem brengt je in balans brengt.

3. Forest harmony shower 

Of we deze hydraterende showergel (€8) wel echt moeten aanraden? Hmm, met douchecrèmes als deze is douchen namelijk dusdanig feestje dat je niets liever doet dan onze de warme straal te kruipen. En dat terwijl teveel douchen helemaal niet goed is. Anyhow, doe je ogen dicht, sop je in en waan je door de geur van zilverspar en lavandin in het sparrenbos. 

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook