Met deze nieuwe supplementen boost je je sportprestaties

Dit zijn de twee nieuwe producten van VITAVIVA.

Lees ook

VITAVIVA, dé online retailer van voedingssupplementen, lanceert twee nieuwe producten die beide veel gebruikt worden in de sportindustrie. 

Organic beetroot 

Wil je je prestaties en uithoudingsvermogen verbeteren? Probeer rode biet. De groente draagt op natuurlijke en effectieve wijze bij aan die verbetering en is dus perfect om te gebruiken bij duursporten als fietsen, hardlopen en zwemmen. 

Rode biet is rijk aan antioxidanten en heeft een hoog nitraatgehalte dat wordt omgezet in stikstofoxide en zorgt voor een betere zuurstofopname, beter uithoudingsvermogen en zo ook betere prestaties. Extra plus: de rode biet is gecombineerd met zwarte peper dat de opname nog meer boost. Klinkt het als iets voor sporten op hoog niveau? Daarvoor kunnen de tabletjes inderdaad gebruikt worden, maar ze zijn ook geschikt voor dat extra beetje energie in het dagelijks leven. 

Vitasport 

Voor ieder die lekker bezig is in de gym en haar lichaam zo goed mogelijk wil ondersteunen, stimuleren en optimaliseren is dit tweede product ontwikkeld. Met die uitgebreide sportsessies (lees: crossfit, hardlopen en/of oefeningen met gewichten) belast je van alles in je lichaam. Je spieren, gewrichten en botten krijgen het zwaar te verduren, waardoor het geen slecht idee is om ze door middel van voeding en supplementen te ondersteunen.

VITASPORT is een samenstelling van acht supplementjes die je elke dag neemt. Ze ondersteunen je gewrichten, bestrijden ontstekingen en verbeteren je prestaties door de juiste combinatie van aminozuren, mineralen, glucosamine, chonroïtine, MSM, organische kurkuma en biologische kokosolie. 

Klik hier voor meer informatie. 

Laatste nieuws

Zie ook