Met deze app kun je zien hoe een tattoo er bij jou uitziet

Zo handig.

Lees ook

Een tattoo zetten is natuurlijk best spannend. Zodra het plaatje eenmaal op je lichaam staat, is het daar vereeuwigd. Het is fijn om van te voren een aantal plekken en designs uit te proberen en deze fantastische app maakt dat mogelijk.

Think before you ink

Door middel van augmented reality kun je via de app Inkhunter precies zien hoe een tattoo er bij jou uit komt te zien.

Op deze manier zie je gelijk of je het ontwerp bij je vind passen, welke plek(ken) je mooi vind en stap je net een stukje zelfverzekerder de tattooshop binnen. “Think before you ink” is het motto van de makers van de app.

Virtueel plaatje

De app werkt als volgt: als eerste teken je met een marker of stift twee verticale strepen op je arm voor de breedte van de tattoo en daarna een horizontale streep eronder.

Vervolgens kies je uit je galerij een ontwerp dat jij mooi vindt. Richt je camera op de plek waar je de strepen getekend hebt en dan verschijnt daar je tattoo. 

Voilá

Met de app kun je het design groter of kleiner maken en net zo lang aanpassen tot het naar jouw wens is. Je kunt ondertussen lekker uitbundig bewegen, want de tattoo blijft op z’n plaats.

In de app staan voorbeelden van ontwerpen, maar je kunt ook zelf iets toevoegen of een eigen tekst verzinnen. Zo weet je zeker dat je geen spijt zal krijgen van je tattoo. 

Bron: Grazia | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook