Dit alcoholvrije drankje wil je proeven

Cheers!

Lees ook

How is your dry january going so far? Nu januari op zijn einde loopt, heb je vast wel weer zin in een goede longdrink of cocktail. Snappen wij helemaal. Happy in Shape deelt daarom een recept voor een virgin gin-tonic waarmee je de laatste week van januari doorkomt. En op slechts één alcoholvrije avond is ‘ie natuurlijk net zo lekker.  

Jasmijnthee

Waarom dit drankje je het gevoel zal geven dat je extra goed bezig bent, is het feit dat er jasmijnthee doorheen zit. Klinkt heel verantwoord, toch? De jasmijnthee meng je door CEDER’S Crisp, een frisse non-alcoholische variant van gin. De naam van dit alternatief komt van het Cederberg-gebergte in Zuid-Afrika. Daar groeien zeldzame planten die ervoor zorgen dat de smaak van deze virgin gin net zo goed is als gin mét alcohol.

Ingrediënten

·      50 ml CEDER’S Crisp ·      25 ml jasmijnthee ·      10 ml elderflower tonic ·      10 ml limoensap

Om je glas nog net iets feestelijker te maken, kun je drankje garneren door citroenschil te twisten en toe te voegen. Et voilà: geniet van een heerlijk moment voor jezelf, zónder alcohol. Cheers!

Komkommer en munt

Klinkt dit te ingewikkeld? Voor een iets makkelijker drankje kun je ook 50 ml CEDER’S Crisp en 150 ml normale tonic toevoegen aan een goed gevuld glas ijs. Doe er een beetje komkommer en munt bij, en klaar!

Laatste nieuws

Zie ook