Dit modemerk doneert deel van online verkoop aan Australië

Good job!

Lees ook

De aanhoudende bosbranden in Australië zal niemand ontgaan zijn en hebben een groot effect op de natuur. Wist je namelijk al dat de afgelopen weken meer dan 10 miljoen hectare grond in Australië verbrand is? Voor veel mensen genoeg reden om geld te doneren, en ook dit modemerk helpt mee.

Online aankopen

Misschien een bekend gevoel: veel modemerken lanceren hun nieuwe zomercollecties en dat maakt hebberig. De reden dat je je digitale winkelmandje nog niet volstopt met die nieuwigheden? De afgelopen feestmaand waarin je vast genoeg leuks hebt gekocht en gekregen.

Niet gek dus, als je je een beetje schuldig zou voelen en zou denken: het is voorlopig even genoeg. Maar ook niet gek als je wél zwicht. En doe je dat dan, bestel dan die gave sneakers, stijlvolle blazer of dat soepele yoga-outfitje bij Ecoalf.

Doneren

Dat Spaanse modemerk is namelijk het eerste dat bekend staat om zijn zorg voor mens en natuur. Zo produceert Ecoalf kleding van afval dat ze zelf inzamelen met het project ‘Upcycling the Oceans’ en doneert het tot halverwege februari 5% van de online opbrengst aan de herbebossing en restauratie van Australië. Good job!

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook