Door deze sport raakt Beyoncé haar zwangerschapskilo's kwijt

Door deze sport raakt Beyoncé haar zwangerschapskilo's kwijt

Ruim een maand geleden beviel Beyoncé van haar tweeling Rumi en Sir Carter, al is daar nu al bijna niks meer van terug te zien. De wereldster postte onlangs een reeks foto’s, waarbij haar zwangerschapskilo’s als sneeuw voor de zon verdwenen lijken te zijn. De grote vraag luidt dan ook: hoe komt de zangeres zo snel in shape?

Menig vrouw vindt haar lichaam hoogstwaarschijnlijk jaloersmakend, want met haar curves is de zangeres enorm vrouwelijk en sexy. Tijdens haar zwangerschap kwam Beyoncé vanzelfsprekend een aantal kilo’s aan, maar ook die lijkt ze inmiddels alweer kwijt te zijn. Niet omdat ze één of andere pijnlijke operatie heeft ondergaan, maar zich helemaal laat gaan tijdens een lesje Soulcycle.

Motivatie

Beyoncé is de afgelopen tijd dan ook regelmatig in een Soulcycle-les te vinden, maar ook manlief Jay Z lijkt de sport van zijn vrouw enorm leuk te vinden. Samen werden zij het afgelopen weekend dan ook bij een les gespot, waarbij ze er volgens een bron voor de volle honderd procent voor ging. “Ze hield de hele les vol en tilde gewichten alsof het niets was”.

De zangeres zou volgens bronnen super gemotiveerd zijn en de steun van haar man zou haar dan ook veel goeds doen. Ach ja, Beyoncé zou zichzelf niet zijn als ze haar lichaam na de geboorte van de tweeling zou laten voor wat het is. De zangeres is en blijft een echte entertainer en wil waarschijnlijk het liefst zo snel mogelijk weer strak het podium op.

Hét voedingspatroon van Hilary Duff om in shape te blijven 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Bron: ABC News | Beeld: Getty, Instagram


Recent