Goede voornemens - Ga jij in het nieuwe jaar gezonder leven?

Goede voornemens - Ga jij in het nieuwe jaar gezonder leven?

Het jaar is alweer bijna voorbij. Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Is eindelijk je ideale gewicht bereiken een van jouw voornemens? En wil je meer bewegen en gezonder eten? Met de programma's van Naturally by Cynthia gaat dit je lukken!

Makkelijk vol te houden

Het lukt vaak wel om te beginnen aan een voornemen, maar volhouden is niet altijd makkelijk. Leg de lat niet te hoog, lijd geen honger en wees realistisch in het termijn waarop je je voornemen wil bereiken.

Naturally by Cynthia is geen dieet, maar helpt je door je gewoon normaal te laten eten in combinatie met voldoende beweging. Je leert bewustere keuzes te maken en door middel van gedragsverandering gezonder te gaan leven en blijvend af te vallen. Je hebt geen honger, hoeft geen speciale boodschappen in huis te halen en mag alles eten. Gezond afvallen met blijvend resultaat. Iedereen kan deze leefstijl volhouden. 

De programma's van Naturally by Cynthia

Je kan kiezen uit verschillende programma's:

- 8 of 12 weken online persoonlijke begeleiding, inclusief voedingsadvies, tips en op maat gemaakte weekmenu's;
- 8 of 12 op maat gemaakte weekmenu's met wekelijks advies en tips;
- 8 weekmenu's met gevarieerde, lekkere en makkelijke recepten die direct te downloaden zijn;
- een voedingsadvies gesprek, waarna je per e-mail een op maat gemaakt weekmenu en voedings- en leefstijl advies krijgt toegestuurd. 

Er is voor ieder wat wils en alles wordt op maat gemaakt.

Meld je vandaag nog aan

Je hoeft niet te wachten op maandag of het nieuwe jaar. Je kan starten wanneer jij er klaar voor bent. Aanmelden voor de verschillende programma's kan via www.naturallybycynthia.nl/aanmelden


Recent