Met deze tas wordt een bezoek aan de gym een makkie

Met deze tas wordt een bezoek aan de gym een makkie

Houd je van sporten, maar houd je je spullen niet handig bij elkaar waardoor je altijd wel iets vergeet als je naar de gym gaat? Een hippe tas is dan de oplossing! 

Alles bij elkaar

Een haarelastiekje, een haarspeldje, een zweetbandje, sportkleding, shampoo, een handdoek, make-up en schone kleding... Veel sporters nemen ongemerkt veel mee wanneer ze gaan sporten en als je dit elke keer opnieuw bij elkaar moet pakken en zoeken is de kans groot dat je iets vergeet.

No more excuses 

Een sporttas die klaarstaat scheelt een hoop tijd en verlaagt de drempel om daadwerkelijk te gaan sporten. Heb je een drukke dag, maar wil je eigenlijk graag nog even naar de gym? Of heeft het hotel waar je verblijft een fijne sportruimte? Een kleine sporttas met je schoenen en sportlegging die klaarstaat zorgt ervoor dat je ook op vakantie je work-outs doet. Je hupt namelijk zo de gym in: smoesjes en excuses zijn écht verleden tijd.    

Wij kozen onze favorieten: 

Wie wil er geen mooie gymtas kopen? Maar heb je die tas eenmaal in huis, en houd je je spullen gemakkelijk bij elkaar, zorg er dan wel voor dat je tas schoon en fris blijft. Wij zetten drie producten die een handje kunnen helpen onder elkaar: 

Theezakjes
Thee heeft iedereen in huis toch? Gooi na het sporten theezakjes in de tas en in je schoen. De zakjes zorgen ervoor dat de zweetgeur wordt opgenomen. Dus laat een nachtje zitten en wanneer je ze er 's ochtends weer uithaalt, ben je bevrijd van de vieze geur. 

Azijn
Voeg bij het wassen van je sportkleding en -tas een half kopje witte azijn toe aan het wasprogramma. De azijn zorgt voor een optimale reiniging. 

Desinfecterende doekjes 
We begrijpen dat je je sporttas niet elke week in de was doet. Sneller is het als je af en toe ook even een desinfecteerend doekje door je tas haalt. Wrijf het doekje over de binnenkant en bodem van de tas om korte metten te maken met bacteriën en ziektekiemen die slechte geurtjes veroorzaken. 

En tot slot nog en inkoppertje waarvoor je niets in huis hoeft te hebben: de frisse lentelucht. Hang je tas uit en laat de buitenlucht haar werk doen. 

Door: Mireille Sneekes


Recent