Personal trainer onthult geheim achter opmerkelijke 'before & after' foto's

Personal trainer onthult geheim achter opmerkelijke 'before & after' foto's

Zodra je over je Instagram-feed scrolt, komen ze meestal al direct voorbij: fitgirls in bikini met super slanke tailles, jongens met sixpacks, smoothiebowls en work-out video's. Personal trainer Sam Wood laat nu zien dat niet alles is wat het lijkt...

De Australische spierbundel deelde twee foto's: eentje waarop hij droevig kijkt en zijn buik wat voller lijkt en eentje waarop hij met een stralende lach, waarop hij trots zijn sixpack showt. Zijn volgers dachten in eerste instantie dat het ging om een before en een after kiekje van zijn transformatie, maar niets is minder waar. 

In het bijschrift laat Sam namelijk weten dat de foto's 5 seconde na elkaar werden gemaakt. Met de opmerkelijke beelden hoopt hij aan te tonen dat berichten op sociale media niet altijd de werkelijkheid weerspiegelen. "Belichting, houding, een andere hoek en alle andere trucjes worden uit de kast gehaald. Als het mensen inspireert, kan het iets goeds zijn. Als het een onrealistisch beeld schept dat je zelfvertrouwen aantast, is het ongezond. Focus je niet op anderen. Besteed je tijd elke dag aan vooruitgang en werk aan een gezonde en gelukkige versie van jezelf." 

Zo gebruik je Netflix als jouw personal trainer

Bron: Grazia Beeld: iStock, Instagram


Recent