Dit is wat Meghan Markle in een dag eet

Dit is wat Meghan Markle in een dag eet

Meghan Markle is gezegend met een lichaam waar je 'U' tegen zegt. En al zal het moeilijk zijn om de eetgewoonten van de actrice-turned-hertogin vandaag nog te achterhalen, deed de Suits-actrice vroeger wel het boekje open over haar favoriete gerechten en wijnen. Én wat ze zoal eet in 24 uur vertelde ze aan de Amerikaanse website Delish

Ontbijt
Toen Markle de opnames voor de hitserie Suits aan het schieten was, stond ze om 4:15 uur (!) 's nachts op om vervolgens haar dag te starten met een glas warm water met citroen. Havermout met bananen en agavesiroop stonden ook op het menu. 

Lunch
Om de dag te breken eet Meghan een groene salade met kip of zalm gevolgd door een appel met amandelboter in de late middag. 

Diner
Markle is gek op pasta met courgette, veel heul veel Parmezaanse kaas en een glas rode wijn. Haar favoriete pasta? Een klassiek recept waarbij zucchini vier tot vijf uur moet sudderen. "De saus wordt zo romig, je zou bijna denken dat er heel veel boter en olie in zit, maar het is gewoon courgette, water en een beetje bouillon", zei Meghan tegen Delish.

Snacks
Als je zo licht eet als de 36-jarige Meghan, zijn snacks heel bepalend in haar dieet. Groene smoothies en amandelen zijn haar go-to snacks. "Groen sap is voor mij als een soort medicijn", legt ze uit. Een gezonde geest in een gezond lichaam dus. 

Ook zou ze liever een dessert overslaan dan een goed glas rode wijn. Haar all-time favoriet is de Tignanello. En ze is ook fan van de Argentijnse Malbecs. Same Meghan, same.

Lees op Delish alle ins en outs van Markle's eetgewoonten. 

Lees ook: 5 voedingswaren die je ouder doen lijken

Bron: Delish | Beeld: Getty Images


Recent


Gerelateerde artikelen