Happy in Shape test: bbb health boutique

Happy in Shape test: bbb health boutique

De healthy lifestyle is vandaag de dag populairder dan ooit: We eten massaal gezond en ook sporten wordt niet langer meer gezien als 'moetje'. En omdat sporten steeds populairder is, worden er ook steeds meer nieuwe sporten op de sportmarkt gebracht. Happy in Shape vond dat het tijd werd om een aantal van deze nieuwe, upcoming of gewoon hele leuke en bijzondere sporten te testen. Voor het blad testten de redactieleden al enkele sporten. Zo is er in het nieuwe zomernummer te zien dat hoofdredacteur Annelies Floatfit probeerde en marketing coördinator Emma ging voor HIGH 45 bij HIGH STUDIOS. Nu is het de beurt aan online editor Naomi om ook voor de online lezeressen de leukste sporten uit te proberen. Zij begon met bbb health boutique. 

Niet helemaal Sporty Spice

"Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen: ik ben niet de meest sportieve persoon die er bestaat. Daarnaast ben ik ook nog eens een echte bourgondiër, en zul je mij vaker in een restaurant of op een terras vinden dan in de sportschool. Maar, mijn nieuwe baan bij Happy in Shape zette mij aan het denken. Echt "happy" ben ik niet in shape, en dus besloot ik het roer om te gooien. Ik at al een tijdje gezond, en ik voelde mij ook zeker beter, maar het zwembandje bleef. Ik vond dat ik toch echt eens moest gaan sporten. Toch was ik al lange tijd uitgekeken op de sportschool en ook Kayla Itsines is niet meer één van mijn meest dierbare vriendinnen. Maar, gelukkig was daar bbb health boutique!" 

Hot, hot, hot!

"Bbb health boutique is helemaal hot onder bloggers, en zo kwam ik ook bij hen terecht. Bij bbb health boutique sport je in een warmtecabine, wat ontspannend is voor de spieren, maar ook voor je geest. Na een drukke dag op je werk is dit dus echt perfect! Daarnaast duren de lessen slechts een half uurtje en heb je door de warmte vrijwel geen last van spierpijn. Je begrijpt het al: ik was al verkocht bij het idee en maakte een afspraak voor een proefles. De 3 b’s refereren naar de 3 pijlers: voeding, beweging en coaching. Dat laatste zit bij de kleinschalige sportscholen zeker goed. Al bij de eerste les werd ik helemaal opgemeten (over maten en gewicht geen nadere toelichting :) ) en werd er een trainingsplan voor me gemaakt om mijn doel - vet verliezen - in werking te stellen. Bij de tweede les kende de personal trainers gelijk mijn naam en werd ik heel goed geholpen bij de oefeningen. Ook kreeg ik een coaching van een diëtist en kreeg ik mijn eigen voedingsschema mee naar huis. Klaar om mijn maand sporten bij bbb tot een goed (en slanker) einde te brengen!" 

Healthy body & mind

"Bij bbb kun je verschillende soorten workouts in de hot cabins doen. Zo bieden zij in de cabines hot yoga aan, maar ook HIIT, hot pilates, Buik, Billen, Benen-sessies, maar ook persoonlijke trainingen. Naast de warmtecabines kun je bij de health boutique ook cardio doen en bijvoorbeeld ook reguliere yoga. Ook worden er workouts in de buitenlucht gegeven en wordt er ieder seizoen een inspirerende challenge gehouden. Bij de boutiques, die door heel Nederland zijn gevestigd, is het niet enorm druk, zodat de coaches alle tijd en aandacht voor je hebben. Op basis van je doelen en wensen maken zij trainingen op maat. Naast voeding en beweging worden er ook lifestyle coachings gegeven, omdat men bij health boutique gelooft dat een goede gezondheid ook begint bij een gezonde mind. Ook sporten er alleen vrouwen, wat voor sommige vrouwen als zeer prettig wordt ervaren." 

Aanrader

"Bij de eerste meting was mijn vetpercentage te hoog, maar had ik toch ook vrij veel spiermassa. Volgens coach (en dorpsgenootje!) Roos zou ik vrij snel spiermassa opbouwen als ik aan de slag zou gaan met trainen. Ze had er geen woord van gelogen, want ik was na de maand sporten inderdaad omlaag gegaan in vetpercentage en omhoog in spiermassa! Omdat ik twee tot drie keer per week gelijk uit mijn werk bij de health boutique langs ging, en maar een half uurtje kwijt was aan het sporten, vond ik het heel goed vol te houden. Ik begon het zelfs zo leuk te vinden dat ik er serieus over aan het nadenken ben om een abonnement te nemen. De abonnementen bij de bbb health boutique zijn redelijk prijzig, maar ik verzeker je dat het je geld dubbel en dwars waard is. Het sporten in de warmtecabines heb ik als zeer fijn ervaren, de coachings en trainers staan altijd voor je klaar en ook de kleinschalige sportscholen zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er schone, individuele douchehokjes, heerlijke frisgewassen handdoeken, koud water uit een automaat en ook biologische verzorgingsproducten voor als je uit de douche komt. Winning!" 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar bbb health boutique? Boek dan gerust een proeflesje! Dat kan via deze link. Will je meer informatie over bbb health boutique, de lessen of de coaches? Alles daarover lees je hier. Bekijk ook het filmpje hieronder!  


Recent