Win! 3x het boek (H)eerlijk Makkelijk van Gwyneth Paltrow (GESLOTEN)

Win! 3x het boek (H)eerlijk Makkelijk van Gwyneth Paltrow (GESLOTEN)

Gwyneth Paltrow (1972) schreef vorig jaar het kookboek (H)eerlijk Makkelijk (It’s All Easy in het Engels), het vervolg op (H)eerlijk uit 2013. Het boek bevat 125 gezonde en lekkere recepten waarbij wordt aangegeven wat de bereidingstijd is, of het gerecht vegetarisch, veganistisch en/of glutenvrij is en of er geraffineerde suiker in zit. Superhandig dus! De gerechten zijn gegroepeerd in ontbijt, onderweg, opkikkertje, de snelle keuken, knusse avonden, zomeravonden, onverwachte gasten, lekker zoet en tot slot de basisrecepten. In (H)eerlijk makkelijk vind je ook een hoofdstuk met allerlei lekkere on the go-recepten voor naar het werk, de sportschool of een gezellig feestje.

Kans maken?

Wil jij kans maken op een van deze kookboeken van Gwyneth Paltrow? Dat gaat heel makkelijk: like hieronder onze Facebook-pagina, schrijf je in voor de Happy in Shape-nieuwsbrief (onderaan de homepage) en stuur een mailtje met je NAW-gegevens naar marketing@happyinshape.nl onder vermelding van 'Winactie kookboek Gwyneth Paltrow'.  

Ben je al fan van ons? Wees gerust, we weten je te vinden!

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. De actie loopt t/m 4 september 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Beeld: Getty Images


Recent