Win! Een snelle & stylish fiets van Cortina (GESLOTEN)

Win! Een snelle & stylish fiets van Cortina (GESLOTEN)

Snel en stylish door de stad fietsen? Dat kan met de nieuwe fiets van Cortina: Mozzo. Deze fiets is ideaal voor de sportieve stadsfietser met gevoel voor stijl. De traditionele ketting is vervangen door een beltdrive, deze gaat wel vier keer langer mee, dus nooit meer vieze handen! De usb-poort en powerbank in de stuurpen zorgen ervoor dat je tijdens het fietsen je smartphone op kunt opladen. Handig!

De winnaar kan kiezen uit verschillende kleuren: zwart, bruin en wit. Ga naar cortinafietsen.nl voor meer informatie over Cortina, productinformatie en de vetste gadgets.

Kans maken?

Wil jij kans maken op deze geweldige fiets van Cortina? Dat gaat heel makkelijk: like hieronder onze Facebook-pagina, schrijf je in voor de Happy in Shape-nieuwsbrief (onderaan de homepage) en stuur een mailtje met je NAW-gegevens naar marketing@happyinshape.nl onder vermelding van 'Winactie Cortina fiets'.  

Ben je al fan van ons? Wees gerust, we weten je te vinden!

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. De actie loopt t/m 4 september 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.


Recent