Win: een Wartmann blender t.w.v. €229,95 (GESLOTEN)

Win: een Wartmann blender t.w.v. €229,95 (GESLOTEN)

Maak je eigen gezonde smoothies, warme soep, notenmelk, pesto of pindakaas. Met een superkrachtige motor tot wel 30.000 rpm, is de Wartmann blender geschikt voor elke health ‘klus’. 

Extra cadeau

Met de handige automatische programma’s hoef je zelfs niet na te denken over hoe lang of hoe sterk je moet blenden, de machine bereid het gewenste gerecht in een handomdraai. Deze keukenhulp helpt jou om je ‘healthy’ doelen sneller te behalen. Je krijgt er ook een handig vacuümpompje t.w.v. €89,95 bij!

Kans maken?

Wil jij kans maken op een van de Wartmann blenders in drie verschillende kleuren? Dat gaat heel makkelijk: like onze Facebook-pagina, schrijf je in voor de Happy in Shape-nieuwsbrief (onderaan de homepage) en stuur een mailtje met je NAW-gegevens en je kleur naar keuze naar marketing@happyinshape.nl onder vermelding van 'Winactie Wartmann blender'.  

Ben je al fan van ons? Wees gerust, we weten je te vinden!

Voorwaarden

Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees ook: Schrijf je in voor de Damloop by Night met Happy in Shape

Beeld: Wartmann


Recent