Deze sprayable panty’s zijn dé musthave voor de feestdagen

Handig!

Nu de feestdagen bijna voor de deur staan, houden we ervan om ons helemaal over the top te kleden. Enne, bij zo’n over the top outfit horen natuurlijk ook panty’s. En laat dat nou net hét item zijn welke snel kapotgaat. Maar geen zorgen, want dit jaar kom jij gewoon zonder pantyscheuren de kerstdagen door! TikTok heeft namelijk alweer een te handige hack gevonden zodat jij nooit meer last hebt van deze struggle.

Stocking spray

Je kent het wel, je bent op een feestje, je hebt jezelf helemaal in the glam gezet, scheurt je panty ineens. Balen! En hoewel vrouwen altijd rekening houden met een gescheurde panty, is het toch altijd een teleurstellend moment. Konden we nou maar gewoon zonder panty’s de kerstdagen door, toch?

Niet getreurd! Want wat blijkt? Er bestaat een heuse spray die doet lijken alsof jij gewoon een panty draagt. De zogeheten ‘stocking spray’ van het merk Starskin, is namelijk een make-upspray die je over je benen heen kunt sprayen. Het resultaat? Het lijkt alsof je gewoon een panty aan hebt!

Waar is het goed voor?

Maar waarom is deze make-upspray eigenlijk op de markt gebracht? Nou, daar had het merk een goede reden voor. De stocking spray zorgt er namelijk voor dat adertjes en kleine littekens als sneeuw voor de zon verdwijnen. Aha!

Daarnaast kun je de spray ook nog eens in verschillende denier kopen, zodat het pas écht lijkt alsof je een panty aan hebt. En hoewel je met de spray de schijn van een panty kan ophouden, geeft het natuurlijk niet dezelfde warmte af als een panty. Hou daar dus rekening mee.

Zo gebruik je het

De spray heeft, naast zijn handige functie, ook nog eens een hele gemakkelijke gebruiksaanwijzing. Zo moet je de spray eerst goed schudden, en dan op een afstand van ongeveer twintig centimeter op je benen spuiten. Smeer het daarna eventjes goed uit met een borsteltje of met je handen, en herhaal dit zo vaak als nodig om het perfecte resultaat te krijgen. Ben je blij met het eindresultaat? Laat het dan eerst eventjes goed drogen voordat je je verder gaat aankleden. Als je het weer wilt verwijderen moet je je benen alleen maar met warm water wassen en zeep op oliebasis. Hoe handig?

Bron: NSMBL | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws