Anna Nooshin deelt geniale fashion hack om broek in enkele seconden kleiner te maken

Dit wil je weten!

Broek te groot? Anna Nooshin to the rescue! De influencer deelt een geweldige hack om je broek zonder hulp van een kledingmaker in een handomdraai een (of meerdere) maatjes kleiner te maken. 

Anna knows best

Heb je weleens voor de spiegel gestaan met een veel te wijde broek? Hoewel wijde broeken tegenwoordig hartstikke hip zijn, wil je niet de hele tijd je broek ophijsen. Gelukkig heeft Anna Nooshin daar een goede oplossing voor. Op TikTok vertelt ze namelijk haar geheim voor broeken die iets te veel afzakken.

Verstelbare knopen

Het enige wat je nodig hebt, is een verstelbare knoop voor je spijkerbroek. Deze maak je niet vast aan je wijde broeken, maar kun je eenvoudig klemmen met het achterkantje. Steek de knopen op dezelfde hoogte van de andere knoop, en bepaal zelf hoe strak je broek moet zitten. Et voila! Je broek past weer perfect.

@annanooshin Best find for just a few bucks #sustainability #jeansbuttonhack #fashionhack #learnontiktok ♬ original sound – Anna Nooshin

Eigen documentaire

Wil je meer leren van miss Nooshin? Goed nieuws, want ze komt binnenkort met haar eigen documentaire. Via Instagram maakte ze het nieuws zelf bekend en deelde ze al een trailer. Hierin zien we Anna eerlijker dan ooit, en praat ze openhartig over haar heftige jeugd. “Ik ben zo dankbaar dat ik mezelf hierdoor heb kunnen terugvinden. De film die we hebben gemaakt is niet altijd even mooi om naar te kijken, maar wel het meest eerlijke wat ik ooit heb mogen uitbrengen”, schrijft de influencer op Instagram. De documentaire van Anna is vanaf 29 april op Prime Video te zien.

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws