Zwangere Anna Nooshin over lichaam: ‘Wennen aan nieuwe vormen’

'Ik zou willen dat we allemaal wat empathischer waren'

Anna Nooshin is op dit moment in blijde verwachting van haar eerste kindje samen met lover Thijs Boermans. De presentatrice heeft al een behoorlijke babybuik gekregen en kan inmiddels beginnen met aftellen. In een Q&A op Instagram licht ze alvast een tipje van de sluier op over haar babynaam en vertelt ze wat ze van haar veranderende lichaam vindt.

Zwangerschap

In augustus deelde Anna op Instagram het leuke nieuws. “Ik ben onwijs dankbaar en blij om dit te delen”, liet ze weten in haar Instagram Stories. “Ik heb voor nu de comments even uitgezet, omdat ik te overweldigd en emo word (the hormones are very real). Ik wil proberen zo goed mogelijk in mijn bubbel te zitten en op positieve energie te focussen.”

Anna deelt dan ook niet veel over haar zwangerschap, maar gisteren beantwoordde ze toch een paar vragen van haar volgers in een Q&A. Zo wil een volger weten of ze al een babynaam heeft en of deze Perzisch zal zijn. Anna komt zelf namelijk ut Teheran. “Jaa, er zal zeker iets Perzisch inzitten”, verklapt ze. Ze heeft overigens nog niet verteld of het een jongen of meisje wordt.

Q&A

Een andere volger vraagt hoe ze omgaat met haar veranderde lichaam. Anna vertelt dat ze het vooral moeilijk dat andere mensen snel wat van zwangere vrouwen die over hun lichaam klagen vinden. “Ik zou willen dat we allemaal wat empathischer waren”, stelt ze.

Veranderend lichaam

“Het is niemands zaak om je mening te geven over afvallen of aankomen. Daarnaast kan een zwangere vrouw erg dankbaar zijn voor het kindje dat in haar buik groeit, maar zich tegelijkertijd ook verwart voelen dat haar lichaam zo aan het veranderen is”, legt Anna uit. Anna moest zelf ook even wennen aan haar veranderende lichaam. “Ik ben altijd al petit geweest en moet wennen aan mijn nieuwe vormen. Maar ik probeer me te concentreren op het grotere geheel en mijn nieuwe rondingen te omarmen.”

De presentatrice geeft vervolgens aan dat je ‘prachtig bent in alle vormen en dat dat regel nummer één is’. Ook zegt ze dat het oké is om af en toe voor je onzekerheden uit te komen. You go, Anna!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: NL Beeld, Instagram @annanooshin

Laatste nieuws