Shapewear collectie Kim Kardashian krijgt nieuwe naam

Na de kritiek over de naam Kimono, heeft Kim Kardashian besloten haar corrigerende ondergoedlijn een nieuwe naam te geven.

Lees ook

Kim Kardashian heeft haar corrigerende ondergoedlijn onder een compleet nieuwe merknaam gelanceerd, nadat ze enorm veel kritiek kreeg op de naam die ze in eerste instantie voor haar shapewear had bedacht. Haar Kimono collectie gaat nu verder als SKIMS Solutionwear, meldt Page Six.

Kimono 

De realityster lag hevig onder vuur toen ze bekend maakte haar sexy shapewear de naam Kimono te geven, iets wat zij simpelweg zag als een leuke uitbreiding van haar eigen naam. Japanners dachten daar echter heel anders over. Die zagen het als een grove belediging voor de originele Japanse kimono, die al eeuwenlang een haast heilige klederdracht is. Daarbij wilde Kardashian de naam Kimono vastleggen als merk, wat haar Japanse volgers helemáal in het verkeerde keelgat schoot.

Nieuwe naam 

Hoewel Kim geen kwaad meende, is ze erg geschrokken van alle kritiek en heeft ze besloten haar lijn even stop te zetten. Op Twitter laat ze weten dat Kimono nu een doorstart krijgt als SKIMS.

 

Door: Grazia/Isa Bulthuis 

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook