Hebben: De nieuwe Under Armour sleepwear collectie

Het beste cadeau voor onder de boom!

Lees ook

It’s that time of the year again! Ben je ook al druk aan het bedenken wat je onder de boom gaat leggen? Dan loop je bij je vriend, broer of vader waarschijnlijk een beetje vast. Het blijft lastig om originele cadeautjes voor mannen te vinden. Waar je eerder waarschijnlijk een paar funky sokken of een lekkere parfum kocht, kun je het dit jaar eens anders aanpakken. Wat dacht je van de sleepwear collectie van Under Armour?

Beter herstel en goede nachtrust

De nieuwe collectie van Under Armour richt zich op een beter herstel na het sporten en goede nachtrust. Ze hebben een technologie ontwikkelt met een Far Infrared print aan de binnenkant van de kledingstukken. Far Infrared watte…? Deze stralen zijn een type energie die het menselijk lichaam zeer ten goede komt na een workout. Het helpt je lichaam sneller te herstellen na een intensieve workout en doet dus zelfs zijn werk wanneer je slaapt.

Bekijk in onderstaande video precies hoe de Far Infrared technologie werkt.

De kledingstukken zorgen ervoor dat je de juiste temperatuur behoudt tijdens het slapen. De warmte wordt door de bio keramische stof geabsorbeerd en wordt door middel van de Infrared print weer gereflecteerd op je huid. 

“Made to breathe – Designed to make you better – Cut for comfort”

Zowel voor dames als heren is de sleepwear lijn te verkrijgen. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, zijn de Far Infrared kledingstukken erg comfortabel, speciaal voor een goede nachtrust. De fit van de comfy pyjama’s zijn niet te strak, maar ook niet te los. Precies genoeg stretch en ruimte om voldoende te kunnen bewegen en hiermee heerlijk naar dromenland te vertrekken.  

 

Tijdens het Black Friday weekend krijg je op de hele collectie van Under Armour 30% korting. Dus ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor onder de boom? Grijp dan je kans voor het perfecte cadeau. It’s game time! Klik HIER voor de kortingscode.

Laatste nieuws

Zie ook