Hét voedingspatroon van Hilary Duff om in shape te blijven

Van ontbijt tot avondeten.

Dat Hilary Duff eruit ziet om door een ringetje halen, ziet iedereen. De zangeres slash actrice verklapt aan Delish hoe ze in shape blijft én onthult wat ze op een dag naar binnen werkt.

Havermout met amandelboter, rozijnen en ahornsiroop of toast met ei en kaas of met avocado en tomaat: het zijn de standaard ontbijtjes van miss Duff. Óf ze begint de dag met een shake. Daarin heeft ze twee favorieten: de eerste is op basis van spinazie, sla, banaan, citroensap, selderie, koriander, peer en appel; variant nummer twee is een shake met eiwitpoeder, ijs, amandelmelk, bosbessen en melk. “Soms doe ik er ook avocado in voor gezonde vetten.”

Als het aankomt op de lunch, gaat Hilary Duff altijd voor een healthy salade met de nodige proteïnen. “Ik houd niet zo van kipfilet”, vertelt de zangeres. “Ik kies liever voor een kalkoenburger of vis. Of patat, want als ik een salade bestel die supergezond is heb ik altijd zoiets van: dan kunnen we er ook best patat bij nemen.”

Tijdens het avondeten let Hilary goed op; of ze nu thuis eet of uiteten gaat.Zo zorgt ze er bijvoorbeeld voor dat ze pasta vermijdt – tenzij ze in Italië is. “Als ik koolhydraten wil eten, neem ik rijst.” Tijdens een etentje buiten de deur, doet ze niet moeilijk over een cocktail, glas bier of een wijntje. “Of twee of drie”, vertelt ze lachend. “Ik leg mezelf geen strenge regels op, tenzij ik ergens voor moet trainen.”

Video: dít laat Rens Kroes staan voor een gezonde lifestyle >

Bron: Delish, ELLE | Beeld: Getty Images, Instagram

Laatste nieuws