Zo blijft actrice Eva Mendes in shape – ondanks haar suikerverslaving

Wát een prachtvrouw!

Lees ook

Actrice Eva Mendes is druk met haar beautymerk CIRCA en een modecollectie. Daarnaast is ze ook nog eens moeder van twee jonge kinderen. Terwijl hubby Ryan Gosling veel op pad is om zijn hitfilm La La Land te promoten, zorgt Mendes dat ze tóch tijd vrijmaakt om zich regelmatig in het zweet te werken.

“Sporten zorgt ervoor dat ik tijd heb voor mezelf”, zegt ze tegen Shape. “Ik ben gek op intervallen, zoals rennen en sprinten. Ik zie goede resultaten in vergelijking met eerst, toen ik nog 30 tot 45 minuten cardio deed op de loopband”, legt ze uit. Daarnaast doet ze oefeningen met lichte gewichten, zoals lunges en squats.

Op dit moment sport de Amerikaanse drie keer per week, maar in de zomer of voor een belangrijk evenement schroeft ze dat op tot vijf keer per week. “Meer dan dat sport ik niet, want ik zie betere resultaten als mijn lichaam ook rustperiodes heeft”.

Suikerverslaving

Eva Mendes probeert gezond te eten, maar ze heeft wel een zwakte. “Ik ben dol op suiker”, geeft ze toe. “Ik moet mijn verlangen naar suiker continu in toom houden”. De actrice is gewend aan suiker na iedere maaltijd, dus het blijft een continue strijd met zichzelf. Tegen Shape zegt ze: “Het kind in mij denkt: ik sport, dus ik kan mijn suikergewoontes wel houden. Ik weet dat het niet slim is om te zeggen, maar ik heb echt het gevoel dat ik het eraf sport!”

Blijkbaar sport ze dus zo hard tijdens de intervallen, dat ze het snoepgoed gewoon voor lief kan nemen. Good for her!

Lees ook: 10 x de meest modebewuste sportlooks van Gigi Hadid > 

Bron: Shape | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook